Oliver Stone herkent Charlie Sheen niet meer

Oliver Stone herkent Charlie Sheen niet meer. De twee werkten samen aan Wall Street en Platoon, tot grote tevredenheid van de regisseur. Stone heeft altijd een zwak gehad voor Sheen, maar reageert nu op de gedragingen van de veelbesproken acteur.

"Dit is niet de Charlie die ik ken van toen ik met hem samenwerkte. Dit is een compleet ander persoon, ik snap niks van hem", vertelt de regisseur aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly. Hij gaf het interview, omdat Platoon dit jaar 25 jaar geleden uitkwam.

Stone is echter nog altijd te spreken over de 45-jarige Sheen. "Hij is zo'n goede acteur. Hij was echt perfect voor Platoon. Hij wist de gruwelijke situatie zo goed te verbeelden. Ik vind hem een topacteur." De twee werkten voor de laatste keer samen voor het vervolg op Wall Street, waar Sheen een kleine rol in speelde.

Charlie Sheen is de laatste maanden veel in opspraak door zijn drank- en drugsgebruik, dat leidde tot zijn ontslag bij de tv-serie Two and a Half Men. Na zijn ontslag haalde Sheen diverse malen hard uit naar de makers van de show, waardoor inmiddels Ashton Kutcher is gecontracteerd om hem te vervangen. Sheen liet daarop weten dat Kutcher de show vast om zeep gaat helpen.


Oliver Stone herkent Charlie Sheen niet meer (Foto: Novum)