Politie haalt kinderen bij Charlie Sheen weg

Charlie Sheen is door de rechter uit de voogdij voor zijn tweeling gezet. Agenten brachten dinsdagavond een bezoek aan de acteur om de kinderen bij hem weg te halen. Dat gebeurde op verzoek van hun moeder Brooke Mueller, die zich ernstig zorgen maakt om het gedrag van haar ex-man.

Eerder die dag werd Muellers verzoek om een contactverbod ingewilligd door de rechter. Ze zegt dat Sheen zich agressief gedraagt richting haar. "Ik vrees dat hij op dit moment gek is", zei Mueller in een verklaring, die entertainmentwebsite People in handen heeft. Sheen mag geen contact met zijn ex-vrouw of kinderen opnemen en moet minstens 100 meter uit hun buurt blijven.

Mueller verklaarde tegenover de rechter dat Sheen de 23 maanden oude tweeling Bob en Max zaterdag meenam uit haar huis zonder haar toestemming. De acteur liet haar sindsdien niet meer bij de kinderen. Toen ze toch een poging ondernam, zou hij hebben gedreigd 'haar hoofd af te snijden'. Ook zou Sheen Mueller vorige week al tijdens een gezamenlijke vakantie hebben geslagen en bedreigd.

Volgens zijn ex-vrouw keek hij sinds hun uit de hand gelopen ruzie met kerst 2009 nauwelijks meer om naar de kinderen. Op 22 maart moeten Sheen en Mueller zich melden in de rechtbank. Dan bekijkt de rechter of het contactverbod verlengd wordt. "Ik ben er klaar voor. Ik win", laat Sheen in een sms'je weten.


Charlie Sheen Interview