Anderlecht bekijkt binnenkort toekomst Lukaku

Anderlecht-spits Romelu Lukaku wordt in verband gebracht met een transfer naar de Premier League. Chelsea een belangrijke gegadigde.

"Ik denk dat het zijn droom is om in de Premier League te spelen, maar we moeten bekijken wat de mogelijkheden zijn. We hebben gesproken met de clubs die geïnteresseerd zijn in de speler, maar ik denk dat er één club in de Premier League is die hem héél graag wil. We hebben het over veel geld, dus we zullen zien waar het op uitdraait", aldus manager Herman van Holsbeeck tegenover Goal.com UK.

Naar verluidt wil Anderlecht twintig miljoen euro voor Lukaku ontvangen plus vijf miljoen extra als de aanvaller goede prestaties levert. Chelsea is al diverse malen in verband gebracht met de speler, maar het is nog niet geheel duidelijk of Van Holsbeeck deze club bedoelt als de club die verregaande interesse toont.

Lukaku, die tijdens zijn kinderjaren een groot fan van Didier Drogba was, liet in januari al aan Goal.com weten dat hij het liefste naar de Premier League vertrekt. Hij prefereert deze competitie boven de Spaanse competitie of de Bundesliga.