Torres: "Fans hebben veel geduld gehad"

Fernando Torres scoorde gisteren voor het eerst voor Chelsea. Hij denkt dat er nu minder druk op zijn schouders zal rusten.

De spits kwam in de winterstop voor ruim vijftig miljoen euro van Liverpool naar Chelsea, maar was nog geen enkele maal trefzeker voor zijn nieuwe club geweest. Hij was 734 minuten zonder goals, maar daar kwam gisteren dus een einde aan. Tegen West Ham United scoorde hij de 2-0, nadat hij net acht minuten als invaller in het veld stond.

"Ik ben ervoor blijven werken en dankzij mijn teamgenoten heb ik kunnen scoren. Er ligt nu minder druk op mijn schouders, nu kan ik ervan genieten", zei Torres tegen ESPN. "Het was niet echt het begin dat ik verwacht had toen ik bij Chelsea tekende, maar het is lastig om in januari of februari te vertrekken."

"De fans hebben veel geduld met me gehad", vertelde Torres verder. "Ik wilde liever voor hen scoren dan voor mezelf." Torres verving Didier Droba, die zei erg blij te zijn voor de Spanjaard. "Ik was in de kleedkamer en ik wilde opspringen en rennen", zei Drogba. "We weten dat we een geweldige speler met hem hebben, volgend seizoen zal het allemaal goed gaan."