Been: "Engeltje zat weer op de lat"

Feyenoord heeft tegen NAC drie belangrijke punten behaald (2-1). Coach Mario Been weet de zege voor een groot deel aan geluk.

"Aan een punt hadden we niks. Daarom paste ik na 1-1 een paar heel aanvallende wissels toe. Gelukkig viel het balletje goed voor ons", aldus de Rotterdamse oefenmeester op de persconferentie. Been is uiterst tevreden met de stijgende lijn die Feyenoord de afgelopen weken heeft vertoond.

Toch was hij minder tevreden met het duel tegen NAC. "Maar dat lag ook aan NAC, met alle respect. Die ploeg toonde weinig aanvallende bedoelingen. Wij gingen niet goed om met het gebrek aan ruimte op hun helft. We speelden slordig, traag en teveel door het centrum. Na de rust was bij ons de strijdlust groter, zeker na de gelijkmaker van NAC."

"We hadden het geluk opnieuw aan onze kant. Het engeltje zat bij ons weer op de lat. Dat is best wel lekker af en toe. Aan het einde van het seizoen heb je toch allemaal gekregen waar je zo'n beetje recht op had", zo besluit de voormalige coach van N.E.C Nijmegen.