Holla: "Ik dacht niet na en schoot"

Een prachtige treffer van Danny Holla was voor FC Groningen niet voldoende om te winnen van De Graafschap (1-1). Holla opende in de eerste helft de score met een bijzonder fraaie lob.

"Ik kreeg 'm perfect ingespeeld, dacht niet na en schoot", zei de middenvelder tegen De Telegraaf. "Ik dacht: laat ik eens gek doen. Hij zat er prachtig in." Groningen verliet Doetinchem met slechts een punt.

Rydell Poepon trok de stand namelijk gelijk met hulp van doelman Luciano da Silva. Groningen verzuimde daarmee de derde positie van Ajax over te nemen. Holla verklaart dat de formatie van Pieter Huistra zich vooral op zichzelf moet richten en niet op de concurrentie. "Wij zijn zelf niet zo bezig met een eventuele titel, we focussen ons alleen op de volgende wedstrijd."

"We hadden vandaag moeten winnen om bovenin mee te blijven draaien en dat hebben we nagelaten. We waren vandaag niet op ons best, voetbalden meer tegen onszelf dan tegen een tegenstander", besluit Holla. Groningen staat op één punt van Ajax, dat gelijkspeelde bij Roda JC.