De Cler: "Tijdje geleden dat we goed speelden"

Feyenoord leek zondag op weg naar een stunt bij FC Twente, maar de Tukkers trokken in de slotfase aan het langste eind. Feyenoord kwam nog op voorsprong, maar Wout Brama en Bryan Ruíz voorkwamen puntenverlies voor de landskampioen. Ruíz verzekerde Twente met een doelpunt in de extra tijd van de zege. "Het is heel zuur om op deze manier in de laatste minuut te verliezen", zei Tim de Cler.

"Aan de andere kant hebben we vandaag wel goed gespeeld", verklaarde de linksback op de clubsite van Feyenoord. "Dat was ook al een tijdje geleden. Na de 0-1 viel er helemaal iets van ons af en toen hebben we prima gevoetbald. We kregen zelfs mogelijkheden om 0-2 te maken. Wat dat betreft hebben we vandaag veel positieve dingen laten zien maar ook negatieve."

De Cler vond dat de tegendoelpunten voorkomen konden worden. "We stonden twee keer niet goed te dekken. Aan de andere kant hebben we veel strijd geleverd. Terwijl ook de manier waarop we hebben gevoetbald hoop moet geven. Helaas staan we weer met lege handen en dat gevoel overheerst, zeker omdat we meer hadden verdiend", besluit de oud-speler van Ajax en AZ.