Doe mee aan de FOK! Tourquiz

De afgelopen jaren had FOK!sport altijd een Tourmanager of -voorspeller, maar dit jaar gaan we iets anders doen. De komende weken kun je meedoen aan de FOK!sport Tourquiz!

Tijdens de Tour de France zullen verschillende rondes gehouden worden, waarbij je in elke ronde drie vragen moet beantwoorden. De vragen zullen heel divers zijn, maar hebben uiteraard allemaal te maken met de Tour de France. Voor het insturen van de antwoorden heb je voor iedere ronde drie dagen de tijd.

De eerste ronde zal morgen op FOK!sport verschijnen. De antwoorden kunnen vervolgens gemaild worden naar tourquiz [at] fok.nl. Vergeet niet om behalve de antwoorden ook je username in de mail te vermelden.

Natuurlijk zijn er in deze quiz ook mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is een handheld GPS van Garmin. Voor de nummers twee tot en met 6 hebben we het boek "De Tour, een tastbare geschiedenis" te vergeven.

We hopen dat iedereen de komende weken veel plezier aan deze quiz zal beleven en enthousiast zal meedoen. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je deze mailen naar sport [at] fok.nl