[E3] Deadliest Catch: Sea of Chaos komt eraan

Deadliest Catch: Sea of Chaos zal zichzelf gaan tonen op de komende E3, in dit vervolg ben je de kapitein van het schip en zal strategisch te werk moeten gaan om genoeg vangst binnen te halen.

Het spel is het tweede deel in de serie, het eerste deel; Deadliest Catch: Alaskan Storm deed het niet al te best en met dit tweede deel is er een nieuwe ontwikkelaar en uitgever die de rechten op hebben gepikt en een goede game hopen neer te zetten.

Als kapitein zal je een eigen schip hebben en als speler zal je strategische locaties moeten kiezen om je fuiken uit te gooien. In de game zitten ook een aantal gameplay elementen zoals het repareren van je boot, je vangst sorteren, ijs wegbreken en mensen redden die overboord zijn geslagen.

Als je eenmaal terug in de haven bent en de totale vangst is bekend gemaakt kan je deze vergelijken met resultaten die de echte kapiteins hebben behaald in de show. Daarnaast zullen er ook multiplayer zijn in de vorm van; Multi Season Campaigns en Rival Faceoffs. Daarnaast zullen er ook nog online competities zijn.

De game zal gebruik gaan maken van de Playstation Move, hoe dat werkt is nog niet bekend, mogelijk meer op de E3 waar de game aanwezig is.

Deadliest Catch
IGN heeft de enige screenshots, dus met dank aan IGN voor dit plaatje.