Lucius hoopte op terugkeer bij PSV

Theo Lucius heeft verteld teleurgesteld te zijn over het feit dat PSV hem deze zomer niet contracteerde. De Eindhovenaren hadden met het aantrekken van de Bulgaarse speler Stanislav Manolev uiteindelijk andere plannen.

Lucius, wiens contract bij Feyenoord afliep, speelde in een eerder stadium al geruime tijd voor de Eindhovenaren. In totaal was hij zeven seizoenen actief in Eindhoven. Momenteel heeft de verdediger geen club en houdt hij zijn conditie op peil bij FC Den Bosch, eveneens een voormalige werkgever van Lucius, die verder nog bij FC Utrecht speelde.

"Ik hoopte op PSV, maar het is niet vreemd dat mijn oude club me niet meer wilde", vertelde Lucius in het praatprogramma Voetbal International. "PSV wil weer terug naar de top en dan hebben ze topspelers nodig. En dat ben ik niet."

Hoe eerlijk Lucius ook is, hij koopt er niks voor. FC Den Bosch hoopt wel op de routinier. "Alleen is er op dit moment geen geld voor. Wie weet komt er iets los nu hij gaat meetrainen hier", aldus technisch manager Fred van der Hoorn een paar weken terug