'Feyenoord denkt aan Didulica'

Het ziet er niet naar uit dat Feyenoord doelman Kamil Contofalsky zal gaan vastleggen. Met name het financiële gedeelte van zijn eventuele komst vormt een probleem voor de Rotterdammers, die volgens verschillende bronnen hun interesse gaan verleggen naar Joey Didulica.

Contofalsky was deze week op proef bij Feyenoord, maar de Slowaak heeft niet voldoende kunnen aantonen dat hij genoeg kwaliteiten heeft om een grote investering te rechtvaardigen. Mogelijk richt Feyenoord weer de aandacht op Didulica, die niet tevreden is met zijn reserverol bij AZ.

Feyenoord trachtte eerder deze zomer al Didulica los te weken bij AZ, maar deze poging mislukte. De Australiër, die technisch adviseur Leo Beenhakker nog kent uit hun gezamenlijke periode bij Ajax, zou nog altijd open staan voor een transfer naar De Stadionclub.

De Telegraaf meldt voorts dat men de mogelijkheid van een spelersruil de revue heeft laten passeren. In ruil voor Didulica, Jeremain Lens en een transferbedrag zou Georginio Wijnaldum de overstap naar AZ maken. Algemeen bekend is dat Feyenoord-trainer Mario Been erg gecharmeerd is van Lens. Zijn komst naar De Kuip is echter een moeilijk verhaal. "Een heel interessante speler, die ik er graag bij zou hebben, maar normaal gesproken voor ons onhaalbaar," aldus Been.