Win het boek 'Martin Jol'

In samenwerking met Tirionuitgevers mag FOK! het boek 'Martin Jol, voor de duvel niet bang' weggeven. Wil je weten hoe je in aanmerking kunt komen? Lees dan verder.


Martin Jol, voor de duvel niet bang

Je kunt geen krant openslaan, waar ook ter wereld, of Martin Jol siert wel ergens een kop. Zijn voetbalcarriere kent hoogte- en dieptepunten die de media niet ontgaan. Wat nog ontbrak was een boek over de voormalige trainer van o.a. Roda JC en Tottenham Hotspur. Sportjournalist en Tottenham Hotspur-fanaat Alasdair Gold dook in het leven van Martin Jol en zette het opzienbarende voetballeven van de geboren Scheveninger op een rijtje. Tientalle trainers, voetballers en familieleden verleenden hun medewerking en gaven zo een unieke kijk op de voetballer en trainer Martin Jol en de persoon daarachter.

Sportjournalist Alasdair Gold is een groot fan van het Nederlandse voetbal, hij schrijft dagelijks over de Premiership en hij is huisjournalist van de Spurs.

Wil jij dit boek winnen? Het enige wat je daarvoor moet doen is de volgende vraag beantwoorden. Wie was de opvolger van Martin Jol als trainer van Tottenham Hotspur?

Stuur je antwoord, met vermelding van je username op FOK!, voor zondag 19 oktober 20:00 uur naar prijsvragensport@fok.nl.

Submitter:  Bron: FOK!sport