Doornbos benieuwd naar tweede SF-race

Het was een teleurstellend verlopen allereerste raceweekend in de Superleague Formula, op Donington Park in Engeland. Robert Doornbos viel de eerste race uit met een opgeblazen motor en kon in race 2 niet meer starten. Toch is de Nederlander nieuwsgierig naar de volgende race in Duitsland.

Op de Nürburgring zal op 21 september de klasse rijden die voetbal met racen verbindt. Doornbos hoopt op een sportieve revange voor het mislukte raceweekend in Engeland. "Voor ons begint het kampioenschap eigenlijk pas dit weekend op de Nürburgring. We hebben erg veel pech gehad op Donington Park en de jongens van AC Milan hebben keihard gewerkt om ervoor te zorgen dat we goed voorbereid zijn voor dit raceweekend."

"Persoonlijk kijk ik er ook erg naar uit om weer op 'de Ring' te racen. De laatste keer dat ik dat deed was in 2004 toen ik in de Formule 3000 als tweede eindigde achter Enrico Toccacelo. Ons doel is om die volgorde komend weekend om te draaien - helemaal omdat Enrico nu in de Superleague rijdt voor AS Roma."