Coupet nog altijd boos op Domenech

Grégory Coupet leeft nog altijd in onvrede met bondscoach Raymond Domenech van Frankrijk. De keeper is namelijk boos, omdat Fabien Barthez uitverkoren was om het Franse doel tijdens het WK in Duitsland te verdedigen. Het lijkt er overigens op dat hij weer de eerste keus is van de Franse coach.

"Het WK is me ontnomen en dat ben ik niet vergeten", zegt Coupet. In de voorbereiding op het mondiale voetbaltoernooi kregen de doelman van Lyon en Domenech ruzie. Hierop dreigde eerstgenoemde het trainingskamp van de Franse nationale ploeg te verlaten. Uiteindelijk deed de 33-jarige keeper dit niet, maar de ruzie van toen is nog steeds niet bij gelegd. "We zijn hier ook niet om bevriend met elkaar te zijn", gaat Coupet verder. "We zijn hier om met Frankrijk te presteren. Het is een moeilijke tijd geweest en we moeten elkaar weer proberen te vertrouwen."

Inmiddels heeft Coupet tweemaal in het doel van Frankrijk gestaan tijdens EK-kwalificatiewedstrijden. Toch heerst er nog altijd onzekerheid bij de Fransman of hij zaterdag, tegen Schotland, wederom in het doel zal staan: "Ik hoop het natuurlijk wel, maar er staat een hele goede generatie keepers klaar om mijn plek in te nemen."