Punten derde ronde

De rijders zijn binnen na weer een mooie Parijs Roubaix: het is dus weer tijd voor de punten van de derde ronde van de FOK!Wielermanager.

De winnaar van deze ronde werd peterhgv, hij behaalde in totaal 286 punten. BassieD pakte met 257 punten de tweede plaats, vier punten meer dan de nummer drie JJHelder. SaintOfKillers eindigde met 252 punten als vierde en een gedeelde vijfde plaats was er voor ChillyWilly en Maikelk.

In het algemeen klassement na drie rondes staatBorrel nu alleen aan kop met 669 punten. _Michael_Jackson_ heeft 624 punten en staat tweede. bartoloo en BassieD staan met 594 punten op een gedeelde derde plaats. En drixeh en jmherder staan gedeeltelijk op de vijfde plaats met 583 punten.

Valkenswaard! pakte de winst bij de subleagues deze week met 212 punten. De wapperende manen eindigde met 190 punten op de tweede plaats en de top 3 werd gecompleteerd door Vinnie-Tommy met 186 punten.

Scribbly gaat in het algemeen klassement met 603 punten aan de leiding. Op 103 punten achterstand volgt Boontje komt om zijn loontje op de tweede plaats. Klassiekers staat voorlopig derde met 495 punten.

Je kunt voor de volgende ronde wisselen tot 12 april 00.01 uur.