Mourinho wel bang voor vogelgriep

Chelsea coach José Mourinho heeft verteld dat hij niet bang is voor Manchester United. Hij zei er zelfs bij meer angst te hebben voor de vogelgriep.

Chelsea staat op dit moment eerste in Engeland, met zeven punten voorsprong op nummer twee Manchester United. De inhaalrace van de Mancunians baart de Portugese trainer blijkbaar geen zorgen. Ook zei de voormalig trainer van FC Porto dat hij geen zin heeft in psychologische spelletjes.

"Mind games? Nee, de enige druk die ik voel is die van de vogelgriep," benadrukte Mourinho zijn gevoelens tegenover de naderende Red Devils. De Portugees vertelde dit in een persconferentie voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen West Ham United, aankomede zondag. "Jullie lachen wel, maar ik ben bloedserieus. Ik ben banger voor de Schotse zwaan die gevonden werd dan voor United. Wat is voetbal waard in verhouding met het leven?"

Aankomend weekend zal blijken of Manchester United de druk op de ketel kan houden in de topper tegen een Arsenal in vorm. The Blues zullen in het eigen Stamford Bridge proberen uit te lopen op United.