Blessure voor Robben

Arjen Robben heeft niet mee kunnen spelen met de laatste wedstrijd van de Amerikaanse oefentrip van zijn club Chelsea.De Nederlander had last van een blessure aan zijn hamstring.

Zonder de 21-jarige linksbuiten speelden de Londenaren in New Jersey met 1-1 gelijk tegen AC Milan. Didier Drogba bracht de Engelsen in de 64ste minuut van de wedstrijd op voorsprong en Rui Costa schoot tien minuten voor tijd de gelijkmaker in het doel.

Jaap Stam en Clarence Seedorf maakten bij Milan wel hun opwachting, beide Nederlanders speelden een helft mee. Ex-PSV'er Johann Vogel kwam in de tweede helft als invaller in de ploeg.

Robben haakte zaterdag af tijdens de training van Chelsea. Volgens de website van Chelsea zou de blessure niet ernstig zijn en doet de Nederlander alleen uit voorzorg rustig aan.