Twee ex-coureurs bij Williams?

De geruchten over de nieuwe invulling van het team Williams blijven de ronde doen. Volgens de berichten zouden twee ex-coureurs in de belangstelling van het team staan.

Als eerste blijven er de geruchten over Jacques Villeneuve. Volgens RDS zal de coureur vandaag een test voor het team doen op het Miramas-circuit in Zuid-Frankrijk. De Canadees zou vervolgens na 20 juni een uitgebreidere test doen op Jerez.

Ook Mika Hakkinen zou belangstelling hebben voor een stoeltje. De Fin, die in 2001 McLaren verliet om meer tijd met vrouw en kinderen te kunnen doorbrengen, praat volgens het Britse blad The Sun over een test. Het zoontje van de tweevoudig wereldkampioen gaat binnenkort naar school, en volgens het blad zoekt Hakkinen nu naar een nieuw tijdverdrijf.

Williams heeft zowel de gesprekken met Hakkinen als een test door Villeneuve nog niet bevestigd.

Update
Mika Häkkinen heeft aangegeven, dat de meldingen, die aangaven dat hij een comeback zou maken in de F1, niet kloppen: "Het is helemaal niet mijn bedoeling, om te gaan testen", zegt de 35-jarige, die in 2001 de F1 verlaten heeft.

Het komende weekend, wanneer F1 coureurs in Nürburgring achter het stuur kruipen, zal Häkkinen racen bij de Porsche-cup in Finland. Bij deze comeback zal het echter blijven. Een comeback in de F1, sloot de Fin uit.

bron: RTL.de

bedankt voor het submitten jochurt27