"Ik weet niet of Ralf blijft"

Frank Williams maakte vandaag bekend dat hij nog niet weet of Ralf Schumacher blijft na dit seizoen.

Ralf Schumacher had een voorstel ingediend over een nieuw contract, maar dat werd afgewezen door Williams. Ralf vroeg om 25 miljoen euro per jaar.

"Ik heb werkelijk geen idee hoe het zal aflopen. Ik hoorde dat Ralf teleurgesteld was, en dat hij zei dat het om geld ging. Ik heb het artikel niet gelezen, ik lees dat soort berichten sowieso niet. Als ze positief zijn, kun je teveel zelfvertrouwen krijgen. Daarom blijf ik er weg van", aldus teambaas Frank Williams.

"Naast dat ik mijn rug brak, heb ik veel fouten gemaakt. Williams heeft geen wereldtitel gewonnen in zeven Formule 1-seizoenen. Dat is slecht, iets waarmee het moeilijk leven is", gaat Williams verder.

Het zou dus zomaar kunnen dat bij Williams volgend jaar twee stoeltjes vrij zijn. Juan Pablo Montoya maakte al vroeg bekend dat hij volgend jaar voor het team van McLaren Mercedes gaat rijden. Mark Webber en Jenson Button worden al in verband gebracht met het team van Williams, maar ook de testcoureurs Marc Gené en Antonio Pizzonia maken een goede kans.