Real Madrid geeft voetballes

Real Madrid heeft afgelopen zaterdag Valladolid les gegeven in de cursus topvoetbal.

Maar liefst 7-2 werd het voor Madrid in het Bernabeu stadion, Raul wist drie van de zeven goals te maken.

De les begon in de 21e minuut met een eigen doelpunt van Julio Cesar die de bal met het hoofd in het net kreeg. Hierna maakte Raul met een vliegende hakbal de 2-0 en ook nog voor rust 3-0 met een subliem tikje tegen de bal.

Na rust gaf Beckham een schitterende pass op Zidane die met een mooie volley 4-0 wist te maken. Even later veroorzaakte Beckham een penalty door hands te maken in de 16 meter, Losada wist te scoren vanaf elf meter. Figo deed hem dit kunstje na. Chema wist er nog 4-2 van te maken maar met de 6-2 door Ronaldo en 7-2 door wederom Raul met een hakbal bepaalde Real Madrid de eindstand op 7-2.