Bewoners van de Bunker zijn bekend

Gisteren zijn de contracten getekend, vandaag maakten de meeste bewoners van The Bunker zich op FOK! bekend. Er komen vier mannen en vier vrouwen in The Bunker.

Zo gaat de 24-jarige Marilien Stroeve uit Zwolle The Bunker in. Renate is ook 24 jaar en heeft alvast een fanpagina geopend. Verder zegt ze kleur te gaan geven aan de grauwe bunker. Hetzelfde geldt voor de 21-jarige Amber Silver.

De 20 jarige Pim komt uit Utrecht en heeft iets bij de Marine gedaan. Hij roept nu al fans op om te stemmen want die 10.000 euro wil hij wel winnen. En de 30-jarige Peter Nunninga pakt het helemaal professioneel aan. Hij heeft een heus persbericht uit laten gaan (mirror) en geeft hij vannacht om 2 uur (!) een persconferentie. Nunninga heeft al vele pogingen ondernomen om beroemd te worden en denkt dat dit ditmaal gaat lukken.

Overigens is het maar de vraag of Nunninga wel hetzelfde voor ogen heeft als Big Brother Bart die medebedenker is van The Bunker. Bart wil terug naar de basis waar mensen elkaar helpen in plaats van elkaar treiteren, maar Nunninga zegt in zijn persbericht:  "We hoeven niet 5 dagen te wachten totdat het publiek iemand wegstemt, ik denk dat ik de medebewoners wel eerder weg kan krijgen.”

Voor meer Bunkerberichten kijk je op TheBunkerOnline.

Met bijzondere dank aan Maanvis.Peter wordt beroemd!