FOK!kers: Wilders grootste mongool van 2007

Icoon Enqu괥Wilders is volgens FOK!kers de grootste mongool van 2007. Dat blijkt uit de speciale eindejaarspoll op de FrontPage. In 24 uur stemde maarliefst 31,7 procent van de 8000 stemmers op de omstreden politicus. Opmerkelijk is dat De Meiden van Halal, drie presenterende moslimzusjes, op twee staan met 13,9 procent. Opmerkelijk omdat beide 'mongolen' recht tegenover elkaar staan in hun opvattingen. De grootste mongool op FOK! blijkt SunChaser te zijn, maarliefst 450 users vinden deze presenterende Molukker met overgewicht zware botten rete-irritant.

Uit de poll vallen meer opmerkelijke dingen op. Zo blijken FOK!kers weinig moeite te hebben met vrouwenmeppers als Howard Komproe en Bokito. Ze kregen slechts 0,6 procent van de stemmen. Ook Danny Roodbol, eigenaar van FOK! en spraakmakende columnist, scoorde slechts 1,8 procent van de stemmen. Hij staat overigens wel een plek hoger dan Rita Verdonk. Verder moeten FOK!kers weinig hebben van mediahoeren als Dries Roelvink (zanger, 6,8%) en Rachel Hazes (lijkenpikker, 5,1%).

Ook werden er mensen genomineerd die niet op de shortlist stonden. User Beverton stelt: "Het zijn allemaal idioten. maar ik stem op Robert Jensen als grootste en totaal niet grappige kk mongool van 2007." Harry46 nomineert justitie die "tbsers moordenaars en andere geestelijk zieken vrij rond laten lopen omdat ze na een opleiding van 20 jaar nog steeds niet weten wat gerechtigheid betekent."

Een aantal FOK!kers meent uit de uitslag te concluderen dat FOK! erg links is geworden het afgelopen jaar. Likje is daarin het extreemst: "Nou kom maar op met die reacties, maar ondertussen schijten jullie allemaal 7 kleuren als jullie ergens in een achterwijk van Rotterdam of Amsterdam of Dordrecht lopen. Stelletje moraal ridders. Ik proost op het moment dat jullie zoontje of dochter een keer in elkaar geslagen wordt of nog leuker verkracht."

Ook stemmen? Dat kan tot morgenvroeg. Daarna volgt de poll voor de grootste buitenlandse aandachtshoer van 2007.

(c) FOK!
SunChaser, de grootste mongool op FOK! in 2007!