'Man filmt opstijgende 'UFO-bal''

FatalException had ons via de nieuws-submit onderstaand bericht te melden:

Een man uit San Antonio, Texas heeft vorige week een vaste bolvormige UFO weten te filmen. Het object bevond zich in zijn tuin toen hij naar buiten gegaan was om filmpjes van zijn fiets te maken. Dit meldt de site UFO Casebook.

De man ging rond drie uur 's nachts naar buiten om zijn fiets te filmen bij nachtverlichting. De Canon Powershot S-30 was al aan het filmen toen hij de buiten-verlichting aandeed. Daarop merkte hij een vreemde metaalachtige bol op in zijn tuin, die lichtelijk gloeide. De bol schat hij op zo'n 75 centimeter in diameter.

''Ik schrok me kapot, en tuimelde achterover, maar wist de camera erop gericht te houden toen het wegvloog. Het maakte geen geluid, en versnelde ongelofelijk snel'', zegt hij. De man denkt na enig onderzoek gedaan te hebben, dat het misschien een vaste vorm was van de bolvormige UFO's, die vaak in de lucht worden gezien.

Hij bevond zich ongeveer twee meter van het object waarna het naar eigen zeggen zo'n vijf meter opsteeg, en met grote snelheid naar het noorden schoot. De man voelde verder geen vreemde sensaties in zijn lichaam, maar weet zeker dat het niet door mensen is gemaakt, ''tenzij onze technologie veel geavanceerder is dan men ons wil doen geloven'', aldus de man.

-
Kort filmpje van 'de wegschietende bal' onder het bericht op Xerson.nl.