Schotse club nachtmerrie voor wedkantoren

siemenz had ons via de nieuws-submit te melden:

East StirlingshireHet Schotse FC East Stirlingshire is een ware nachtmerrie voor de Britse wedkantoren. De hekkensluiter van de derde divisie verloor dit weekend voor de 24e keer op rij. Het hele seizoen speelde de ploeg al slecht. Zo werd er slechts één keer gewonnen en twee keer gelijk gespeeld. De ploeg staat dus garant voor het slechtste voetbal van het land en wie een nederlaag voorspelt, valt bijna gegarandeerd in de prijzen.

"Het is slechts een kleine club, maar hij heeft ons al miljoenen gekost," aldus een woordvoerder van wedkantoor Ladbrokes. "Er wedden meer mensen op een nederlaag van Stirlingshire dan op een overwinning van Arsenal. Alleen een zege kan ons verlies nog enigszins beperken." De kans dat Ladbrokes het verlies kan beperken is echter gering aangezien er nog slechts twee speelronden te gaan zijn.

Ondertussen vrezen de wedkantoren het volgende seizoen. Het is niet mogelijk dat een ploeg uit de derde divisie degradeert en het is nog maar de vraag of de club zich in de zomer kan versterken. East Stirlingshire maakt nog wel kans om de boeken in te gaan met de slechtste voetbaljaargang van een Britse voetbalclub ooit.