RemCOW @ 2e fase staking

En jah, ik ben ook geweest naar Den Haag om te staken. Een uitgebreid verslag is hopelijk morgen te vinden, anders een andere dag Dit door drukte van school (2e fase....)

Maargoed .. ff mijn (korte?) mening van de dag .. Toen wij op het Malieveld aankwamen zat de stemming er al redelijk goed in, het was ook al 13:00 .. Ik had met Chainsaw (Tony) & Marjolein afgesproken dat ik ze nog ff zou opzoeken .. Maar mijn (geleende) GSM (van mijn broer) kon geen contact krijgen met die van Tony Naja, uiteindelijk met andere foon gebeld maar we zijn elkaar helemaal mis gelopen ..

Ok, het staken verder. In de achtergrond hoorde we (ZACHT!, kom op zeg, zelfs bij het omroepen verstonden we er geen zak van) een bandje spelen ofzoiets en ondertussen kwam er een hele lading 2e fase slaafjes aankakken.. het werd al behoorlijk druk!! Maar.. er gebeurde maar nix rond 13:45 was alweer een kwart daarvan weg ofzoiets en in de tussentijd is er alleen nog wat gefilmd (jaja, de pers was er) enzo en wat vuurwerk afgestoken. Rond 14:10 waren de mensen met wie ik was er zat van en zijn we met de stroom meegegaan, uiteindelijk naar het Binnenhof. Nou wat hier allemaal gebeurde weet iedereen al.. Maar in het begin was het nog best gezellig, de wave werd gedaan enzo Maar na een tijd werd er met van alles overal heengegooid.. Eieren, tomaten en whatever vloog om mijn oren.. Er werden zelfs stenen richting ramen gesmeten .. (ehh staken toch?) .. later werd zelfs een auto omgeduwd, dingen gemold en werd de stemming grimmig.. Politie kwam erbij enzo (geen rellen waar ik was gelukkig..)
Maar ik vind dit echt KLOTE! Damnit, we zouden gaan staken!! Ik wil nu een hele rits vloekwoorden neerzetten maar dat doe ik liever niet... @#%@#%@#$#@$..

Maargoed, voor een nog uitgebreider verslag .. binnenkort
Om over de rellen te discusseren is deze topic.

Maar om de hele staking in 1 heel woord uit te drukken: teleurstelling..............