Orgasmekloof

Dertien februari jl. Ik neem Jinek meestal op en bij m’n eerste bak koffie start ik dan de opname. De nieuwe Linda gaat over een ‘orgasmekloof’ meldt de hoofdredacteur van Linda die aan Jineks tafel zat. Ik schrok een beetje van het onderwerp: ‘What the fuck!? Een orgasmekloof? Wie wat waar?’ Er zit als aanvulling op het bonte gezelschap ook nog een gigolo en twee topreclame-makers aan tafel. En zoals jullie nu doorlezen zapte ik met de afstandsbediening naar het onderwerp ‘orgasmekloof’. De rest boeit mij en jullie ook niet.

Al snel werd duidelijk dat 96% van de mannen klaarkomt bij penetratie en maar 36% van de vrouwen. Pats! Hier heb je hem, als dat geen kloof is!? Nu kan ik er allerlei lulligheden op los laten maar dat doe ik niet, klaarkomen is voor beide partijen belangrijk. Alhoewel? Ik ben ook zat klaargekomen terwijl ik dacht ‘en nu? Ben jij wel klaargekomen?’ Aan het gezucht en het gekreun dacht ik van wel. ‘Nu jij’, zei ik zacht. ‘Hoeft niet schat het was goed zo’. Waar maak je als man dan de fout? Eisen vrouwen wel genoeg dat zij ook aan de beurt komen? Zijn mannen te makkelijk en verliezen ze ‘alle moed’ wanneer ze hun zaad kwijt zijn? En ik nog een stap verder: ‘het klaarkomen van de man is functioneel, dat van de vrouw niet’. Daarover straks wat meer. In veel culturen zie je dat deze stelling door mannen letterlijk uitgevoerd wordt. Sterker nog hun clitoris wordt weggesneden.

Orgasmes zijn hoogtepunten figuurlijk en letterlijk. Je lichaam meldt je dat de vrouw of man je bevalt, je opwindt. Dat het duidelijk een functie heeft. De man zorgt voor de nazaten en voor de vrouw is er een sterke emotionele verbinding met de man en dat vertaalt zich in bed. Shit, ik lijk dokter Dick wel. Ben ik niet want ik heb mij er 96 van de honderd keer zo af laten rollen en viel in slaap. Het vrouwelijk orgasme is te vaak een lastig dilemma voor mannen.

Ook een ander niet te verwaarlozen anatomisch issue. Ik snap niet waarom het gevoeligste puntje van de man zo prominent onder aan de eikel zit en dat van de vrouw zo onhandig ver van de penis wanneer je penetreert maar dat even  terzijde. De clitoris vraagt gewoon om een aparte behandeling!

Toen Jinek klaar was met de orgasmekloof van Linda gleed ze soepel door naar het volgende onderwerp: de gigolo. Hij die alle kloven wel vult. De man lulde zich bijzonder soepel door alle ‘bekende vragen’ heen. ‘Wie dan allemaal? Waarom denk jij? Wat kom je zoal tegen?’ Wie wil het weten? Ik denk dat deze gigolo zorgt voor het omgedraaide van bovengenoemde stellingen en opmerkingen: 96% Van de vrouwen onder zijn handen tong en de rest komt klaar. Hij moet wel.