Lange vrouwen in bed

De gemiddelde Nederlander is 185 centimeter lang. Er zijn natuurlijk kleinere exemplaren. Maar dat impliceert meteen weer net zo hard dat er nog gruwelijk veel langere versies van 'De Hollander' rondlopen! En daar kom ik dan aan met mijn 168 centimeter. Zucht.

Afgelopen week bij de Blokker. Ik was toe aan een nieuwe trimmer voor mijn woeste baard. De jongedame maakte de display open, zag dat die doos wel erg hoog stond en keek mij toen ietwat beteuterd en vragend aan. Alsof ik er wél bij kon! Ik was amper twee centimeter langer dan dat wicht! Haar volgende actie was een voor mij bekende: ze pakte er een krukje bij. Ik kreeg waar voor mijn geld. Het was een fantastisch gezicht haar naar mijn nieuwste stukje gereedschap te zien reiken. Ze had perfecte heupen.

Andere vrouwenheupen lijken regelmatig tot aan mijn schouders te reiken. Ik chargeer, maar toch. Dat ik regelmatig op ooghoogte met tepelhoven sta, staat dichter bij de waarheid, maar klinkt meteen wat ranziger. Alsof ik het bewust doe! Alsof ik in gesprek met een wat langere dame niet eens de moeite neem om in ieder geval de standaard tien seconden in haar ogen te kijken!

Nu kan het ook nog zo zijn dat het verschil vooral in de benen zit. Die zitten tenslotte vlak onder die heupen. En als ik met dames aan een tafeltje zit, lijkt de verhouding ineens heel anders te zijn. In ieder geval gelijkwaardiger. Volgens mij moet het dan plat op bed helemaal een andere wereld zijn! Maar ja: in die situatie beland je doorgaans niet van het ene op het andere moment. Het natuurlijke verloop is toch de staande ontmoeting, kennismaken aan een tafeltje en daarna pas dampende seks in bed.

Trouwens. In bed win ik het toch al snel hoor. Nee, niet op techniek of uithoudingsvermogen. Ik ben tamelijk lui van aard. Eenmaal in bed heb ik qua uiterlijk echter geen schaamte meer. Alsof een vrouw je uit bed schopt omdat je plotseling wel een buikje en lovehandles blijkt te hebben! Terwijl veel vrouwen juist in hun nakie pas hun eigen minpuntjes op gaan merken. Die slag win ik op mijn sloffen.

Van 185 centimeter vrouw rechtop naar 185 centimeter vrouw plat – en een beetje onzeker - in bed. Dat moet vlotter kunnen. In de supermarkt zal ik eens wat vaker wijzend op het bovenste schap - ietwat beteuterd en vragend – zo'n joekel van een vrouw aankijken. Gewoon eens kijken wat er gebeurt.

Overigens. Zelf ben ik behulpzaam voor vrouwen van alle lengtes hoor. Ik weet gruwelijk snel trapjes en krukjes te regelen. Daar heb ik dan ook al jaren aan ervaring in!

Wil je je eigen column submitten? Dat kan hier!