Plat - Haags - Populistische Vuige Vuilbekkers

harry

In de rubriek Plat Haags nemen TheGrandWazoo, Driek Oplopers en harry64 op zondagmiddag het Nederlandse politieke landschap onder de loep. Driek vanuit zijn gezellige studeerkamer met een liter koffie, TheGrandWazoo vanuit het gemoedelijke Limburg en harry64 vanuit het midden des lands.

Hey dieDriek en TheGrandWazoo.

Het gaat weer lekker met de politiek. Het verraad van onbetrouwbaar sujet Brinkman hakt er stevig in bij de PVV. Dat heeft natuurlijk zo zijn gevolgen. Maxime heeft er concurrentie bij gekregen wat liegen, bedriegen, en regerinkjes verneuken aangaat. Natuurlijk is Hero nog niet zo'n meester in het tackelen van kabinetten als conculega Maxime, maar hij doet zijn best om zo onbetrouwbaar als mogelijk te zijn.

Nou vond ik Hero altijd al een 'engerd' eersteklas, en hij maakt dat nu waar met zijn onlogische rare onderbouwingen waarom meneer opstapt. Onder andere vanwege het Polenmeldpunt. Rot inderdaad maar een end op Hero, met je doorzichtige gelieg. Hoofddoekjes naaien heeft 'ie geen probleem mee, maar een paar bezopen Polen laten melden ineens wel. Volgens mij denkt Hero met zijn lever. Dat is weer eens wat anders dan met je piemel denken, wat ook nog al eens veelvuldig voorkomt bij de politici. Het zou ook nog kunnen zijn dat hij bang is dat hij met zijn rotkop voor Pool aangezien wordt terwijl hij zich weer eens bezopen misdraagt.

Arme Geert, je zal toch maar zulke judassen als 'vriend' hebben, dan heb je helemaal geen Volkert meer nodig. Hero steekt je met alle plezier een mes in je rug voor een paar euro's zakkenvullen.

Het verachtelijke gedrag van Hero zou mij bijna doen vergeten dat er ook nog zoiets als motivatie bestaat. Waarom doet deze zuipschuit dit eigenlijk? Ogenschijnlijk kan hij er alleen maar mee verliezen. Zo rees dus bij mij de vraag: Wat wint dit gedrocht hier mee? Ik moet het antwoord schuldig blijven tot nu toe, ik zou even niet zo snel kunnen bedenken waar de adder onder het gras zit.

Wat ik al wel zag was allerhande poeproepers zoals André Krouwel, die ineens menen dat de PvdA een kans maakt nu -keutel-intrekker-sorry-meneer-Wolfsen- Samsom, met een M op het eind, aan het roer staat van de 'ons-kent-ons' partij. Hij meent zelfs dat onbetrouwbaar sujet Drinkmans nu een ijzersterke positie heeft. Dan mag meneer Drinkmans wel oppassen dat zijn ijzeren positie straks niet gejat wordt door wat MOE-landers, die weten wel waar je de hoogste prijs krijgt voor oud-ijzer.

SamsoN is trouwens een braaf hondje, SamsoM is meer een soort PA-versterker die opgedragen is om wat PvdA-herrie in de kiezersoren te brullen. Jammer dan voor de PvdA, maar het gaat ze niet redden. Ik heb al iets te veelvuldig vage geluiden gehoord dat die SamsoM onder andere van plan is om de zuipPolen een soort van algemeen pardonnertje cadeau te gaan doen. Daar zit ik niet op te wachten. Dan krijgt Drinkman straks ook een pardonnertje voor zijn bezopen gedrag, en dat gun ik die griezel niet.

Mocht het dus met de PVV niks meer worden door de streken van Drinkmans, dan stap ik wel over naar de SP. Misschien dat ik daarna mijn tandartsrekening wél kan betalen.