The Game

Column door 0033

Vanuit Almere presenteren wij u: 'The Game'! Na Big Brother, Starmaker en De Gouden Kooi is het tijd voor vernieuwing en lef. Een nieuwe dimensie in Reality TV, een revolutie in programmaland, een zege voor de maatschappij. The Game is alles wat de televisiekijker zich kan wensen; liefde verdriet, geluk, ruzie, schaamte, publieke vernedering en vooral heel veel geweld!

Aan de Paradijsvogelweg bij het Almeerderhout bouwen wij op dit moment aan de grootste televisiestudio van de wereld. Geïnspireerd door de Truman Show zal er een mega-koepel verrijzen die, bij helder weer, in heel Flevoland te zien is. Binnenin de 'Terror Dome' zal zich een jaar lang de grootste reality-tv cast ooit vestigen voor een spektakel dat zijn weerga niet kent. Deelnemers kunnen zich vrijwillig aanmelden, echter alleen uit Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam. Voor de drie steden worden in de Dome drie Romeinse dorpen gebouwd, compleet met aquaduct en zonder elektriciteit. In het midden van de Dome bouwen wij aan een replica van het Colosseum.

Om zeker te zijn van voldoende aanmeldingen verdient iedere deelnemer na een jaar in de Terror Dome 100.000 euro. Iedereen uit de bovengenoemde steden is vrij om zich aan te melden, op één voorwaarde, iedere persoon die zich aanmeldt moet een officieel stadionverbod hebben bij een voetbalclub in Nederland. Deelnemers die tijdens de The Game komen te overlijden maken uiteraard geen aanspraak op de te verdienen 100.000 euro.

Maak The Game mee! Meld je nu aan en krijg de 'Terror Dome survival-kit' (bestaande uit: 1 plank met spijkers door het einde, 2 houten honkbalknuppels, 1 lichtgewicht vlindermes en een extra dik gevoerde bomberjack) GRATIS! Ook wordt onder de eerste honderd aanmeldingen een luchtbuks met munitie verloot. Deelnemers die niet in de prijzen vallen kunnen de Terror Dome survival-kit natuurlijk nabestellen. Zelf meegebrachte attributen worden ook geoorloofd.

-Fight Club was the beginning, now it's moved out of the basement, it's called The Game-


*Voor de minder hoogopgeleiden is deze tekst ook verkrijgbaar als gesproken tekst.