Foto's van de week 2

FOK! kent een bezige community, zo ook in de fotografie. Kijk je rond op het FOT-subforum, dan vind je soms ware pareltjes van foto's. In de rubriek foto's van de week buigt de beeldredactie zich over foto's die door jullie zijn ingezonden.

Welkom bij week 2 van 2013! Helaas hebben we deze week weinig inzendingen dus kan ik jullie maar 2 foto's laten zien. Doe gezellig mee op het forum en plaats jou foto's! Misschien kom jij volgende week wel op de homepage. 

Bekijk hieronder de foto's van deze week:

Nite jasmine door Aschkael

© FOK.nl / Fok.nl

Aschkael is een van onze vaste posters en brengt week na week weer een mooie foto te kijk. Zo ook deze week krijgen we wederom een prachtige plaat te zien. 

Marina @ Stellendam door Marcel Tuit

© FOK.nl / Fok.nl

Ook van Marcel Tuit zien we zo nu en dan een foto. Deze week is het een foto van de haven, waarop de beweging van het water vloeiend te zien is. Tevens is de mooie zonsondergang een zeer mooi effect boven het water.

Vind je het leuk om er op uit te gaan of heb je iets gefotografeerd wat je je mede FOK!kers móeten zien? Laat je foto dan in dit topic achter en misschien sta jij wel op de Frontpage met jouw plaat!