Foto's van de week 52

FOK! kent een bezige community, zo ook in de fotografie. Kijk je rond op het FOT-subforum, dan vind je soms ware pareltjes van foto's. In de rubriek foto's van de week buigt de beeldredactie zich over foto's die door jullie zijn ingezonden.

Zo ook deze week zijn er foto's ingezonden om de frontpage te bereiken. Dit zullen de laatste foto's zijn van 2012. In 2013 doen jullie toch ook weer mee?!

Bekijk hieronder de foto's van deze week:

1. 'Mist BW' door Orbox

© FOK.nl /

In het forum was er een kleine discussie over fotograferen met het slechtere weer. Orbox heeft met deze foto bewezen dat ook met slechter weer, en met name mist je nog steeds super foto's kunt schieten. 

2. 'All is quiet' door Aschkael

© FOK.nl /

Ook Aschkael laat zien dat het met dit weer mogelijk is om zeer mooie sfeerplaten te maken. Soms kom ik foto's tegen waarbij ik me toch echt afvraag hoe ze de locaties vinden. Dit is er weer zo een. Een mooi rustig plekje om eens te genieten. 

3. 'Oranjeborg by night' door FranticDJ 

© FOK.nl /

De compositie op deze foto is prachtig. De touwern waar het schip onderandere mee vast ligt lijden de ogen van de kijker naar het schip zelf. Zeer mooi. 

4. 'Crime of Passion' door Beathoven

© FOK.nl /

Naast de wat minder kleurrijke foto's zit deze keer ook een kleurvolle. Hopelijk zien we meer van deze kleurtjes volgende week!

Vind je het leuk om er op uit te gaan of heb je iets gefotografeerd wat je je mede FOK!kers móeten zien? Laat je foto dan in dit topic achter en wie weet sta jij in de eerste week van 2012 wel op de Frontpage met jouw plaat!