Foto's van de week 50

FOK! kent een bezige community, zo ook in de fotografie. Kijk je rond op het FOT-subforum, dan vind je soms ware pareltjes van foto's. In de rubriek foto's van de week buigt de beeldredactie zich over foto's die door jullie zijn ingezonden.

Een dagje later dan de bedoeling, maar hier zijn ze dan.
Hieronder vind je de top 5 van de foto's van week 50.

1. 'She sang so sweetly' door Aschkael

© FOK.nl / FOK.nl

Vorige week nog op nummer 4 met ook een blauw/witte foto. Deze keer op nummer 1. De winter zie je goed terug in deze foto en je krijgt bijna zin in kerst. 

2. 'Red Squirrel' door Marcel Tuit

© FOK.nl / FOK.nl

Marcel Tuit was op pad gegaan om foto's te maken van vogels, maar kwam in de kou ook dit beestje tegen. Als ik ze tegen kom rennen ze meestal snel weg zodra ze een camera zien. Toch kreeg deze fotograaf het voor mekaar. Een mooie plaat.

3. 'Sneeuw Leiden' door Mirjam

© FOK.nl / FOK.nl

Dit is een schitterende plaat van Leiden waarin de winter goed te zien is. Bedolven onder het sneeuw zie je de warmte uit de gebouwen komen en voel je de kou door er naar te kijken. Soms vraag ik me af hoe fotografen dit soort plekjes toch ontdekken.

4. 'Naamloos' door Beathoven

© FOK.nl / FOK.nl

Helaas hebben we van deze foto nog geen naam, maar het is een prachtige foto van zee en land samen. Het bootje geeft aan hoe groot de berg is. Het geheel is een mooie plaat.

5. 'Naamloos' door C_S

© FOK.nl / FOK.nl

Ook voor deze plaat hebben we helaas geen naam, en hebben we een uitzondering gemaakt.
deze plaat is al een paar dagen ouder maar we wilden heb toch graag aan jullie laten zien. Hierop is te zien hoe raketten worden gelanceerd. Het geeft een gevoel om na over te denken. 

Vind je het leuk om er op uit te gaan of heb je iets gefotografeerd wat je je mede FOK!kers móeten zien? Laat je foto dan in dit topic achter en wie weet sta jij volgende week wel op de Frontpage met jouw plaat!