Foto's van onze users

FOK! kent een bezige community, zo ook in de fotografie. Kijk je rond op het FOT-subforum, dan vind je soms ware pareltjes van foto's. In de rubriek Foto's van onze users buigt de beeldredactie zich over foto's die door jullie zijn ingezonden.

Ellke 14 dagen zullen hier sommige van deze pareltjes zichtbaar zijn. Zo zijn hier de foto's van Februari te zien.

(Klik op de foto's voor een grotere weergave)

Kanovinnie

© FOK.nl / Diversen

User Kanovinnie is een van de vaste users in het FOT-subforum en levert daar ook veel foto's aan.
Zo hier laat hij zien dat ondanks de vele sneeuw en ook een mooie blauwe lucht te zien was de afgelopen dagen. Nu maar hopen dat de lente snel komt!

Aschkael - Remember it now 

© FOK.nl / Diversen
Remember it now

Aschkael is een van onze users die graag op de homepage staat en ook al meerdere foto's erop heeft gehadDeze keer levert hij een foto die prachtig weergeeft hoe de sneeuw ons teder landje de afgelopen weken heeft overvallen.

Iwanius

© FOK.nl / Diversen

Iwanius is op reis geweest en heeft tijdens zijn reis uiteraard foto's gemaakt. Op deze foto zijn verschillende felle kleuren te zien. Als je denkt te weten waar deze foto is gemaakt, en wat er op de foto te zien is? Laat dan snel je bericht achter in het topic!

Vind je het leuk om er op uit te gaan of heb je iets gefotografeerd wat je je mede FOK!kers móeten zien? Laat je foto dan in dit topic achter en misschien sta jij wel op de Frontpage met jouw plaat!