Star Ocean - The Last Hope nu in 4K en Full HD

Star Ocean - The Last Hope - 4K & Full HD Remaster is nu digitaal verkrijgbaar in de PlayStation Store en op Steam en uitgever Square Enix viert dat met een launchtrailer.

De game is ontwikkeld in samenwerking met tri-Ace en geremasterd in full high-definition, inclusief ondersteuning van 4K op PlayStation Pro en pc en toetsenbord- en muisbesturing op pc. Deze JRPG voert spelers mee op een overlevingstocht door het universum. Strategische realtime gevechten, een diepgaand systeem om voorwerpen te maken, een Private Action-systeem voor relaties tussen personages, subplots voor een rijker, meer voldoening schenkend verhaal, en het Blindside-vechtsysteem dat ontwijkende en aanvallende acties laat samensmelten in vechtscenario's.

Tot 12 december krijgen PlayStation Plus-leden en Steam-gebruikers die de game aanschaffen 10% korting. Wie de game in deze periode aanschaft op Steam ontvangt een exclusieve downloadbare mini-soundtrack. Wie de game in de periode tot 8 januari 2018 aanschaft in de PlayStation Store ontvangt een exclusief PlayStation 4-thema en twaalf PlayStation Network-avatars van de hoofdpersonages.