Neymar heeft vertrouwen in tweede 'magische' comeback

Hoewel Barcelona opnieuw wonderen moet verrichten in de Champions League, heeft Neymar er alle vertrouwen in dat de club de halve finales bereikt.

Barcelona liep vorige week tegen een 3-0 nederlaag aan tegen Juventus in de heenwedstrijd van de kwartfinales. De Spaanse grootmacht mag in eigen huis proberen om de drie tegendoelpunten goed te maken.

Eerder dit seizoen verrichte Barça al een wonder door Paris Saint-Germain uit te schakelen na een 4-0 nederlaag in de heenwedstrijd. "We moeten erin geloven dat we wéér zo'n comeback kunnen maken", zegt Neymar tegen Canal Esporte Interativo.

"We kunnen tegen elk team op achterstand komen, maar bij Barcelona is het altijd hetzelfde. We zouden daar nooit genoegen mee nemen. Als we de wedstrijd goed beginnen, weet ik zeker dat we de halve finales gaan bereiken."

Neymar weet dat de spelers van Barcelona net als in de achtste finales alles uit de kast moeten halen voor een stunt. "Het is hetzelfde als tegen PSG. We hebben één procent kans om te winnen. De andere 99 procent zijn hoop, vertrouwen en doelpunten. Die gaan er zeker komen."