Niek Roozen over kkfietsenmaker/kkmarokkaan-tweets: ben gehackt!!!

Niek Roozen (wie?), u kent hem waarschijnlijk niet, is een 19-jarige acteur die onder andere in Brugklas en Renesse heeft gespeeld. Het is vandaag 3 januari, maar hij heeft nu al het slechtste excuus van 2017 gemaakt. In 2011 plaatste de acteur tweets die niet heel erg netjes zijn, waarvan hij nu zegt dat 'iemand op zijn account tweets plaatst'.

"Kk fietsenmaker ik ga daar nooit meer naar binnen vieze hoeren" en "Wedden dat het weer zo'n kk marokkaantje was", zijn de teksten die Niek Roozen in 2011 op Twitter zette. Een user met te veel tijd over heeft kennelijk alle tweets van Niek teruggelezen, en wees hem op de desbetreffende tweets. De acteur verwijderde de oude tweets meteen, en zei vervolgens: ''Wut, iemand zit fake tweets te plaatsen op m'n account?" en "Dit ben ik niet!".

Onzin natuurlijk, en dat hebben de Twitteraars ook door. Zij melden dat de tweets al jaren oud zijn en dat tijdreizen nog steeds niet kan. "De ontkenningsfase van de basisschool is allang voorbij", wordt er ook getweet.