Terugkijken: Jensen kiest voor Amerika

In het item 'Terugkijken' vertel ik jou welke programma's je gemist zou kunnen hebben, maar die je moet terugkijken! Deze keer het programma Jensen kiest voor Amerika, wat elke donderdag te zien is op RTL5.

Robert Jensen is terug van weggeweest! Na drie jaar afwezigheid, kunnen we hem eindelijk weer op de televisie bewonderen. In Jensen kiest voor Amerika geeft hij ons een kijkje in de verkiezingsstrijd tussen Donald Trump en Hillary Clinton. Natuurlijk, er zijn meer Nederlandse televisieprogramma's die zich richten op de Verenigde Staten en de verkiezingen, maar Jensen laat een andere invalshoek zien.

In plaats van alleen maar pro-Hillary en anti-Trump uit te zenden (wat nu vaak gebeurt), blijft Jensen neutraler. Hij gaat langs bij aanhangers van beide partijen en maakt ze hierbij niet belachelijk. Ook wat grapjes tussendoor maken het programma uniek en verfrissend, tussen al die saaie en eentonige berichtgeving door over de presidentsverkiezingen.

Jensen kiest voor Amerika wordt elke donderdag uitgezonden op RTL5, om 21:50. Er is al een aflevering uitgezonden, en er komen er nog twee. Het programma is het terugkijken waard, wat je hieronder kunt doen (je moet wel ingelogd zijn op RTL XL):