'De Antichrist komt dit jaar, we gaan allemaal dood!'

We hebben er lang op moeten wachten, maar dit jaar gaan we dan toch eindelijk allemaal dood. Alle tekenen wijzen er namelijk op dat dit jaar de Antichrist onze planeet zal aandoen.

De constante terreurdreiging, kernproeven door Noord-Korea en het aanhoudende succes van Justin Bieber: allemaal signalen dat het Einde der Tijden nadert. En dat niet alleen, ook een simpel rekensommetje duidt de komst van de Antichrist aan. 666+666+666+6+6+6 = 2016, aldus rekenwonders.

666 is volgens het Nieuwe Testament en Iron Maiden het 'Nummer van het Beest'. Oftewel, de Antichrist die door Satan net voor de Dag des Oordeels naar de mens wordt verzonden. Gelovigen vrezen de komst van deze onheilsprofeet al vele jaren.

Maar nog nooit was de angst voor de komst van het Beest zo groot als nu. Zo zou er een Derde Wereldoorlog op handen zijn en is IS oppermachtig. Ook Nostradamus heeft de komst van de Antichrist voorspeld.

Volgens kenners zou de zestiende-eeuwse profeet hebben voorspeld dat China samen met moslimlanden het Westen zal raken met raketten. Onder andere New York zal zwaar worden getroffen. Ook hebben we al een datum: het Laatste Oordeel wordt geveld op 6 juni. Gelukkig doet Oranje toch niet mee aan het EK...

'Hail Satan!'