Zwarte onderbroek = Iedereen dood

Het beste bewijs dat het Einde der Tijden nu toch echt onderweg is, is geleverd. Niemand minder dan God himself heeft namelijk gesproken. De beste man heeft dominee Jim Bakker ingefluisterd een zwarte onderbroek aan te doen.

Jim Bakker blijkt geen onbekende in evangelieland. Wat heet! De dominee heeft namelijk een eigen televisieprogramma en bezit over voorspellende gaven.

Volgens Bakker heeft Onze Lieve Heer hem verteld een zwarte onderbroek aan te trekken. "De laatste keer dat God me vertelde een bepaalde kleur aan te trekken, was op 21 augustus", aldus de tv-dominee. "Ik moest me toen in het rood kleden. En wat gebeurde er die dag? Juist, de internationale effectenhandel stortte in."

"Vandaag vertelde God me: 'Jongen, vandaag wil ik dat je geheel in het zwart gekleed gaat'. Zelfs mijn schoenen zijn zwart. Mijn onderbroek is zwart. En mijn sokken zijn zwart", voegt de beste man eraan toe.

Zijn vrouw Lori is minder blij met de mededeling. Volgens haar is het detail over zijn onderbroek 'te veel informatie'. "Nee, dat is niet te veel informatie", beweert manlief. "Als God zegt 'Drijf de zonde uit', bedoelt hij ook 'Drijf de zonde uit'.

De man in kwestie was een van de hoogste bazen bij Assemblies of God, een sekte in de Amerikaanse staat Missouri. In 1987 diende hij zijn ontslag in omdat hij werd beschuldigd van verkrachting. Een jaar later moest hij enkele jaren brommen wegens fraude.

Inmiddels is hij een succesvol tv-dominee geworden. En dus een profeet met voorspellende gaven. We hopen dan ook dat hij dit keer weer gelijk krijgt.

Eerder deze week voorspelde men in zijn show al een Noord-Koreaanse aanslag in de VS