FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Columnarchief
Artikelen van dinsdag 26 mei 2015

Hitlers paarden horen in museum

Wat een wereldnieuws: zeventig jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog zijn eindelijk de verloren gewaande beelden van Thorak, Breker en andere nazikunstenaars teruggevonden. Bij verschillende nazaten van nazi's, die als oude onschuldige mannetjes door het leven gaan, maar nog steeds Hitler en zijn propagandakunst vereren, zijn diverse invallen gedaan. Op één locatie is zelfs de oude Rijkskanselarij met de originele werken nagebootst in een gigantische kelder, terwijl een ander de beelden 'gewoon' in de tuin had staan. Eindelijk zijn de beelden terecht. Maar wat moeten we nu doen met nazikunst?

Dodelijk verleden 38

‘Je hebt gelijk’, ging Dick verder. ‘Ik had je niet moeten bedreigen. Je bent een heel bijzondere vrouw. Ik ben er niet eerder zo een tegengekomen’, ging hij verontschuldigend verder.
‘Ik heb liever dat je mij meldt waar je nu precies bang voor bent. Stel je voor dat wij hard van hun af waren blijven varen. En wat ik al eerder zei: geen overheidschip zou zich niet melden al is het maar om ons te sommeren te stoppen en de motoren uit te gooien.’
‘Ze heeft gelijk, Dick’, zei Victor. ‘Ze heeft precies het juiste gedaan.’

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1270
special
Random Pics van de Dag #1269
special
Random Pics van de Dag #1268
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
©FOK.nl e.a.