FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 24 september 2000

Vamos a la Clinica

Ietwat verlaat, maar nu dan toch mijn nieuwe column.
Donderdag, anderhalve week geleden werd mijn lieve Maaike plotseling ziek. Eerst leek het allemaal nog wel mee te vallen maar naar mate de dag vorderde werd ze steeds zieker. Diarree, hoofdpijn en hoge koorts...
Toen ze ´s avonds ook nog eens begon over te geven dacht ik bij mezelf: Nu is het tijd om eens naar een dokter te gaan. Snel een vriend opgetrommeld met een auto en weg waren we, richting Clinica Abreu, Santo Domingo ...
In deze editie vertel ik hoe dit allemaal afliep, en hoe de gezondheidszorg hier in de Dominicaanse Republiek is.

Olympisch dak ingestort

Webgoodie had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Er is zondag een stuk van het dak van het olympisch stadion van Sydney afgevallen. Het ging om een aluminium deel van 3,6 meter lang en 40 centimeter breed.

Het stuk viel naar beneden bij een van de uitgangen van het stadion. Niemand raakte gewond, hoewel het er aardig druk was. Uit nader onderzoek bleek dat er verder niets met het dak aan de hand is.

Half jaar cel voor betasten van brood

KELDER had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In de amerikaanse staat pensylvania loopt een 37-jarige man kans op een half jaar bajes.

De man zou in een periode van 2 jaar 3087 broden, 175 zakken met boordjes, en 227 zakjes met gebak hebben betast, plat geknepen of verkruimeld. zijn gedrag is meerdere keren vastgelegd op de beveiligingscamera's

dit allemaal onder het mom dat ie volgens z'n vrouw "kieskeurig" is en erg gesteld op versheid

3087 broden in 2 jaar.., ruim 4 per dag, en dan te bedenken dat er zoveel mensen honger lijden

Olympisch verschil in preutsheid

In het oude Griekenland streden de athleten compleet naakt. Sydney anno 2000 zijn de waterpolospeelsters daar ook zowat mee bezig. In het heetst van de strijd sneuvelen de nodige badpakken. En dan komt het dilemma: topless doorspelen of snel naar de kant om je te bedekken.

De Europeaanse speelsters gaan gewoon vrolijk door en verspillen geen tijd om naar de kant te gaan. De Amerikaanse en Australische dames zijn een stuk preutser in dat opzicht en haasten zich naar de kant voor een stukje stof.

Hollywood-baby's nu al domeinloos

Nog maar net op deze aardbol en nu al domeinnaamloos: Rocco Ritchie en Dylan Douglas, de pasgeboren kids van beroemdheden Madonna en Michael Douglas. In no time na de geboorte van de jonchies, registreerde snelle kapers de domeinen www.roccoritchie.com en www.dylandouglas.com.

Hoewel op geen van beide adressen iets te zien of te lezen valt, willen de eigenaren ze absoluut niet afstaan. Aiden Spencer, eigenaar van de Dylan Douglas-site zegt: "Ik ben een grote fan van Michael Douglas en heb het adres gewoon geregged toen ik hoorde van de geboorte. Ik heb de naam niet gekocht om aan te verdienen, maar het zou mooi zijn als dat kan. Nu wil ik het adres iig nog niet kwijt."

De domeinnaam www.bradandjennifer.com is meteen op de huwelijksdag van Aniston en Pitt ook vastgelegd door een slimme kaper.

www.namespace.nl weggekaapt

De domeinnaam namespace.nl, dat tot voor kort in het bezit was van de gelijknamige domeinhandelaar, is verkocht aan het internetbedrijf Argeweb uit Maassluis.

Op 13 september kwamen alle 43.000 domeinen vrij omdat ze de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland er niet voor betaald hadden. Ook het domein www.namespace.nl werd vrijgegeven. Argeweb heeft het domein op de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 september geregistreerd nog geen half uur nadat de domeinennamen van Name Space werden vrijgegeven.

Het bedrijf Name Space zou de domeinnaam nu voor een X-bedrag kunnen laten registreren als hun domeinnaam.

Joegoslavië stemt

In Joegoslavië zijn vanochtend om 07.00 uur de presidents-, parlements- en gemeenteraadsverkiezingen begonnen. Volgens de peilingen ligt president Milosevic ver achter op Vojislav Kostunica van de oppositie.

Of Milosevic inderdaad vertrekt als hij verliest, is nog maar de vraag. Iedereen is bang voor verkiezingsfraude of terreur van aanhangers van Milosevic.

Als geen van de kandidaten vandaag de absolute meerderheid behaalt, is er op 8 oktober een tweede verkiezingsronde.

Liam eindelijk gescheiden

Liam Gallagher en actrice Patsy Kensit zijn sinds vrijdag na 3 jaar huwelijk eindelijk definitief uit elkaar, aldus het Britse zondagsblad Mail on Sunday.

De rechtbank in Londen meende dat het gedrag van de Oasis-zanger zo slecht is geweest dat van zijn vrouw niet kon worden verlangd dat zij langer bij hem bleef. Liam staat bekend om zijn gigantische drankgebruik en zijn voorliefde voor mooie vrouwen. Zijn gedrag is door de geboorte van zijn zoon Lennon vorig jaar totaal niet veranderd.

Het is niet bekend of het paar een regeling heeft getroffen voor de Oasis-miljoenen van Gallagher.

Zigeuners zonder woonwagen

Johan had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De politie van Nijmegen heeft vrijdagmiddag de caravan van een zigeunerfamilie in beslag genomen. De groep weigerde gehoor te geven aan een bevel van de politie om met de caravan de gemeente te verlaten.

De gemeente had de Roma-zigeuners gesommeerd voor middernacht een woonwagenkamp aan de Nieuwe Mollenhutseweg te ontruimen. De familie vertrok wel die dag, maar zette de caravan vervolgens neer op een parkeerplaats aan de Meerbosscheweg. Daar liet de politie de woonwagen wegslepen.
Laatste reviews en specials
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
©FOK.nl e.a.