FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 8 augustus 2000

BB-forum heropend en Oliebol2000's forum

Het Big Brother forum op FOK! is weer open, maar we willen jullie ook ffies wijzen op een ander forum en wel dat van Margootje oftewel Oliebol2000. Hieronder vind je een stukje geschreven door deze lieve BB-meid


Beste FOK!kers,

Op uitnodiging van de FOK!-crew wil ik graag iets vertellen over mijn huidige activiteiten. Vele Fokkers zullen mij ongetwijfeld nog wel kennen als Oliebol2000. Onder die naam ben ik ten tijde van Big Brother vorig jaar nogal actief geweest met onder andere live-streamverslagen, screenshots en tv-verslagen. Het hele gebeuren heeft me geholpen een moeilijke tijd door te komen, die ik ook definitief achter me hoop te kunnen laten.

Na BB heb ik een 'ander forum' opgezocht waar ik intensief de Bus heb gevolgd. Maar nu Big Brother 2 weer voor de deur staat heb ik eind juni besloten om samen met Hunter, ook een trouw bezoeker van FOK!, een eigen BB-Forum op te starten. Dat Forum is op 29 juni geboren en stelt enkel en alleen Big Brother centraal. We hopen op een open, relaxte sfeer waar op een kritische en eerlijke wijze over het programma gediscussieerd kan worden. Omdat we FOK! niet 'in de weg' wilden lopen heb ik vroegtijdig contact gezocht met Danny en Ted om het één en het ander uit te wisselen en goed duidelijk te maken dat we niet uitzijn op concurrentie maar juist graag een samenwerking zouden willen zien.

Wat is er nu mooier dan samen te werken met FOK!kers die vorig jaar zoveel tijd en energie hebben gestopt in het hele project rondom BB? Vandaar dat de FOK!-crew en wij hebben besloten om met elkaar samen te werken en elkaar niet geforceerd dwars te zitten, zodat we Big Brother 2 op beide fora weer tot een spectaculaire hoogtepunt kunnen brengen. De deuren staan dus open en we lopen bij elkaar binnen als we daar behoefte aan hebben.

Bezoek dus eens Big Brother 2000 Watchers en kijk gerust eens rond. We zijn nu al volop in discussie over de internationale Big Brother-versies en over alles wat er al wordt geschreven over Big Brother 2. Iedereen is welkom. Discussieer mee als je wilt, niets moet alles mag.

Onze site vind je hier en uiteraard is dat de frontpage. Met één muisklik ben je daar verwijderd van het discussieforum.

Wij wensen jullie veel Big Brother plezier op FOK! en op Big Brother 2000 Watchers!

Liefs en de groeten namens Hunter en Margot (Gootje2000)

Beter sperma door naakt slapen

Het Duitse artsen-vakblad Ärztliche Praxis meldde gisteren dat naaktslapers beter sperma hebben dan mannen die onder een electrische deken slapen of met pyama of nauwe onderbroek aan.
Bij naaktslapers is het aantal bewegelijke spermatozoïden beduidend groter.
Deze bevindingen sluiten aan op de heersende opvatting dat de temperatuur van de testikels invloed heeft op de vruchtbaarheid.

Ben ik blij dat ik altijd naakt slaap

T-shirt als GSM-harnas

In Japan heeft een kedingbedrijf een speciaal T-shirt ontwikkeld. Deze moet pacemakers beschermen tegen storing door mobiele telefoons.
De fabriknat beweert dat 92 procent van de straling tegengehouden wordt door middel van een laag zilverbestekt nylon aan de buitenkant.
Het shirt is vanaf 21 augustus via internet verkrijgbaar, belangstellenden dienen volgens het bedrijf wel eerst hun arts te raadplegen over de aanschaf.

Macaulay Culkin gescheiden

dDe 20-jarige acteur Macaulay Culkin, bekend van Home Alone is gescheiden van zijn vrouw Rachel Miner. Dit maakte Culkin's manager afgelopen zondag bekend.
Het jonge echtpaar trouwde in 1998, beiden 17 jaar oud, nadat ze elkaar ontmoet hadden op een speciale school voor jonge acteurs in New York. Ze zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan.
Onlangs werd nog gemeld dat het paar dolgraag kinderen wilde, dit pakte echter anders uit

Vissenoog

illco had ons via de newssubmit het volgende te melden: In een ziekenhuis in Shenzen, Zuid-China, is met succes het hoornvlies van een vis in het oog van een 19-jarige jongen getransplanteerd. Doordat hij in juli een virusinfectie in zijn linkeroog had opgelopen ging het gezichtsvermogen van dat oog snel achteruit. De opmerkelijke operatie werd uitgevoerd door directeur Wang Yuan Gui van het oogheelkundig ziekenhuis in Shenzen. Hij was erg optimistisch over de uitkomst van de operatie.

Nu maar hopen dat die jongen niet zo naar vis gaat ruiken

GTST's Ludo en Janine nu echt ouders

'Goede Tijden, Slechte Tijden'-acteurs Caroline de Bruijn (Janine) en Erik de Vogel (Ludo) zijn na hun soap-dochter Nina nu ook de trotse ouders geworden van een echte dochter, Solane Victoria. Solane is afgeleid van solana, wat in het Spaans zonneschijn betekend.
RTL4 meldde dat de bevalling thuis heeft plaatsgevonden en voorspoedig is verlopen. De zender is dolblij met dit tijdstip aangezien de opnames voor dit seizoen van GTST net zijn gestopt.

Ze hebben met Nina in ieder geval al kunnen oefenen

Caroline en Erik als Janine en Ludo in GTST

400 ton rottende aardappelen in dorp

In het Limburgse Hunsel liggen zo'm 400.00 kilo aardappelen te rotten. Deze zijn een restant van de oogst 1999 die de coöperatie Koval BV niet tijdig heeft kunnen afzetten.

Ze zijn niet meer geschikt voor menselijke consumptie, men hoopt echter de partij tot diervoeding te kunnen verwerken.
Mocht dit niet lukken, moet er een andere oplossing verzonnen worden. De milieudienst is op de hoogts gesteld, maar het is onbekend of de aardappelen schadelijk zijn voor de volksgezondheid.

Vanavond aardappelen op het menu? Eet smakelijk dan

Seksleven verslechterd na kinderen

Uit de zoveelste onzinnige enquete is gebleken dat de meeste mannen en vrouwen vinden dat hun seksuele relatie achteruit is gegaan nadat ze kinderen kregen.
49 procent van de ondervraagden vonden dat hun seksleven was verslechterd, slechts 19 procent van de ouders vonden dat ze beter de liefde bedrijven. De overigen bemerkten weinig tot geen verschil.
Ruim 700 ouders deden mee aan deze enquete, er werd echter niet vermeld hoe oud de kinderen waren.

Geen kinderen dan maar?

Non-stop Big Brother achter de decoder

Vanaf 14 september gaat Big Brother 2 van start. Veronica gaat nu, in tegenstelling tot vorig jaar, 24 uur per dag vanuit het beroemdste huis van Nederland uitzenden. Als je dit wil zien moet je echter wel een decoder in huis halen voor zeker 13 gulden per maand.
Je krijgt dan waarschijnlijk wel toegang tot alle televisiekanalen.
De kabelbedrijven proberen op deze manier meer decoders te verkopen.

Of Veronica net als vorig jaar dagelijkse samenvattingen gaan uitzenden die je zonder decoder kan zien is nog onduidelijk.

Streams op TV, wel stoer, alleen jammer van die decoder

Broers mogen niet trouwen

Broers of zussen mogen niet met elkaar trouwen van minister Korthals van Justitie. deze heeft dit met enkele wijzigingen in de Wet openstelling huwelijk vastgelegd.

De Tweede Kamer bespreekt later dit jaar het wetsvoorstel voor het homohuwelijk dat personen van hetzelfde geslacht de mogenlijkheid geeft om te trouwen. In het voorstel was nog niet geregeld dat een huwelijk tussen twee broers of twee zussen niet mag. Dit is nu rechtgezet.

De regels van het 'gewone' burgerlijk huwelijk verbieden al een echtelijk relatie tussen broer en zus. Aangezien Korthals het belangrijk vindt dat het homohuwelijk dezelfde rechten en plichten heeft als het burgerlijk huwelijk, mogen broers of zussen ook volgens die nieuwe wet niet met elkaar trouwen.

Veels te weinig blauw op straat

Nederland moet het deze zomer stellen met een absoluut minimum aan politieagenten. Zeker de helft van alle blauw op straat, zo'n 12.000 agenten is met vakantie. Alleen in dringende gevallen komt er dus hulp.

In juli en augustus, normaal al maanden met krappe bezetting, nemen nu praktisch alle agenten hun vakantiedagen op. Normaal zijn er in de zomer 16.000 blauwe pakkies aanwezig.

De huidige schaartse aan blauw is het gevolg van het afgelopen EK, toen werden alle verloven ingetrokken en nu worden die dus weer opgenomen.

Lijkt wel een vrijbrief voor de criminelen .

Onderzoek naar nazi-domein

De Duitse binnenlandse veiligheidsdienst is een onderzoek begonnen naar het vergeven van het nieuwe internetadres 'www.heil-hitler.de'.

Ene Ralf K. uit de oostelijke plaats Schwerin het adres vorige week heeft aangevraagd bij zijn internetprovider Strato AG uit Berlijn. Deze heeft zonder verdere vragen te stellen het adres aangemeld bij de centrale Duitse dienst voor internetadressen.

Zware straffen voor Nederlanders op Kreta

Vier van de 5 landgenoten die vorige week bij een grote vechtpartij op Kreta werden opgepakt, zijn maandag door de Griekse rechtbank veroordeeld tot een celstraf van 2 jaar en vier maanden. De vijfde Nederlander heeft 3 maanden cel gekregen.

De straffen zijn buitengewoon hoog, omdat de jongeren niet alleen zijn beschuldigd van vandalisme en geweld op straat, maar ook van verzet tegen hun arrestatie. En daar staan in Griekenland hoge staffen op.

het vijftal is tegen de uitspraak in hoger beroep gegaan en zijn inmiddels op borgtocht vrij. Of ze het land mogen verlaten is niet bekend.

Privacy Policy

Naar aanleiding van een verzoek van WebAds staat hieronder kort een bericht en link naar de privacy policy omtrendt het bannergebruik op deze site.
Deze privacy policy zal zo snel mogelijk worden opgenomen in het pulldownmenu FOK! bovenaan de pagina.

Privacy Policy Statement:

"FOK! werkt samen met WebAds Internet Advertising Network, een onafhankelijk partij die de banners beheert op deze site. Het beleid van WebAds op het gebied van uw privacy en het tonen van de banners op deze site wordt nader toegelicht op http://www.webads.nl/privacy."

Geen Wodka voor Che Guevara

De fotograaf Alberto Diaz Gutierrez heeft een reclamebureau aangeklaagd wegens het gebruik van een beroemde foto van Che Guevara van zijn hand voor een reclamecampagne voor Smirnoff wodka. De beroemde foto van de revolutionair is nog steeds populair onder studenten in de hele wereld.

Gutierrez verwijt het reclamebureau Lowe Lintas en het fotobureau Rex Features ervan de historische waarde van de foto van Che Guevara te beschadigen door er een hamer en een sikkel overheen te projecteren. In de reclamefoto wordt een spaanse peper gebruikt in plaats van de sikkel om de pittigheid van de wodka te symboliseren.

"Het gebruik van het beeld van Che Guevara om wodka te verkopen is een bezoedeling van zijn naam en nagedachtenis. Hij dronk zelf nooit en drank zou niet met hem geassocieerd mogen worden'', aldus Gutierrez in Cuba tegen de Britse krant The Guardian.

De zaak komt ergens volgende maand voor het hooggerechtshof in Londen en de 71-jarige Gutierrez, ook werkend onder de naam Alberto Korda, zal dan wellicht komen getuigen.

Gutierrez maakte de wereldberoemde foto tijdens een begrafenisceremonie voor ruim 100 bemanningsleden van een Belgisch vrachtschip geladen met wapens dat volgens Cuba was aangevallen door contra revolutionairen met hulp van de Verenigde Staten.

Een communist die geen Wodka dronk?

Nieuw wereldrecord kersenpit spugen

Twee Zwitsers hebben in het afgelopen weekeinde in eigen land opnieuw het wereldrecord kersenpitspuwen voor vrouwen en mannen gevestigd. Beiden waren al eerder recordhouder, maar werden onlangs verslagen door twee Amerikaanse collega kersenpitspugers.

Conchita Kohler heeft volgens de Zwitserse bond van Kersenpitspuwers een afstand van 19,01 meter bereikt. Thomas Steinhauer spuwde zijn pit 25,22 meter ver. De vorige records stonden op 16,49 meter en 24,42 meter.

In het Saint-Aubain, een klein plaatsje in Zwitserland, meten vijf tot zes keer per jaar tussen de vijfhonderd en vijftienhonderd mensen hun krachten. De Zwitserse bond voor kersenpitspuwers heeft zeshonderd leden.

Zouden ze nou ook verder komen dan een lama?

Negenjarig jongetje overlijdt in Ardennen

dennis@wacky had ons via de newssubmit het volgende te melden: Een Nederlandse jongetje is tijdens een survivaltocht omgekomen. Het ongeluk gebeurde toen hij en andere kinderen in de Belgische Ardennen van een rots aan het afdalen waren. Ondanks de vele veiligheidsmaatregelen maakte het jongetje een val van ruim twintig meter. Dit overleefde hij ongelukkiger wijs niet.

Ons medeleven gaat volledig uit naar de nabestaanden.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
©FOK.nl e.a.