FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 9 augustus 2000

Spice Girls begraven strijdbijl

BASement had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Scary Spice Mel B. en de voormalige Spice Girl Geri Halliwell hebben de strijdbijl begraven. De twee zangeressen konden elkaar wel schieten nadat Geri de meidengroep had verlaten. Geri stapte uit de Spice Girls vanwege bonje binnen de groep.

De geruchten gaan dat Mel B. en Geri hun vete hebben bijgelegd tijdens een bezoekje aan een exclusieve schoonheidssalon. De dames zullen wel nooit meer grote vriendinnen zullen worden, maar ook geen vijanden. In een interview werd Mel B. gevraagd met wie ze liever op een onbewoond eiland zou zitten: met haar ex-echtgenoot Jimmy Gulzar of met Geri Halliwell. Scary Spice zei eerst dat ze met geen van beiden op een verlaten eiland wilde vertoeven, maar koos uiteindelijk toch voor Geri.

Ouders boos op All Saints

De groep All Saints heeft zich de woede van een aantal ouders op de hals gehaald. De dames hebben tijdens een optreden op een Iers festival een seksueel getinte act opgevoerd voor een wel zeer jong publiek.

De dames lieten zich op het podium vallen en lagen nogal op de vloer te kronkelen. Vervolgens grepen zij naar hun kruis en sloegen de dames hun benen vol hartstocht om de ingehuurde dansers heen. In het publiek waren heel jonge kinderen aanwezig, met als gevolg woedende ouders.

Gratis bier als pensioen

2 gepensioneerde medewerkers van een Duitse bierbrouwerij hebben na een slepende rechtzaak eindelijk gelijk gekregen. Jaarlijks krijgen ze nu 150 liter bier als deel van hun pensioen.

De brouwerij had werknemers en gepensioneerden 240 liter gratis bier per jaar beloofd, maar draaide dit terug na financiële problemen en een overname. Het tweetal nam hier geen genoegen mee en procedeerden 3 jaar lang tot aan de hoogste rechter voordat het compromis van 150 liter per jaar werd bereikt.

Da's toch al snel 1,23 gratis pijpje bier per dag

1 week cel per wiel

De politierechter in Utrecht heeft 15 notoire fietsendieven veroordeeld tot flinke onvoorwaardelijke gevangenisstraffen.

De rechter hanteerde de regel 'een week cel per wiel' en dat betekent dus 2 weken brommen per fiets . De "zware criminelen' moesten zich in één klap voor al hun vergrijpen in een bepaalde periode verantwoorden.

Een 41-jarige zwerver was absolute koploper met 8 fietsen en heeft dus de komende 16 weken onderdak .

Jongen tuigt kanovaarder af

Een jongen van 14 uit is gearresteerd door de Friese politie, nadat hij een kanovaarder in elkaar had gemept met een fietsketting. Het slachtoffer voer bij Harich met zijn kano over het Friese stroompje de Luts, toen hij moest stoppen voor de jongen in zijn snelle boot.

het ventje, dat zijn 10-jarige nichtje aan boord had, voer achteruit vanwege motorproblemen en botste tegen de kano. Tussen de jongen en de kanovaarder ontstond een woordenwisseling over voorrangregels. Daarop sloeg de jongen de man meerdere keren met een fietsketting op het hoofd, dat meerdere malen moest worden gehecht.

De politie arresteerde de twee kinderen in Balk, waar ze hadden aangelegd. Nadat de verdachte jongen en zijn vader, na uren op het politiebureau, weer bij de boot van het ventje aankwamen, bleek de buitenboordmotor te zijn gejat.

De vader kon dus voor de tweede keer naar het politiebureau, maar ditmaal om aangifte te doen van de diefstal van de buitenboordmotor.

Slimme actie

loezzie had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De gemeente Enschede heeft op 6 juli, nog geen 2 maanden na de vuurwerkramp, een brief verstuurd aan SE Fireworks. Daarin wordt aangekondigd dat het bedrijf aan de Tollensstraat wordt meegenomen in een onderzoek naar de veiligheid van woonwijken die dicht bij risicovolle bedrijven liggen.

Omdat het adres van het bedrijf dus niet meer bestaat is de onbestelde brief uiteindelijk bij de zaakwaarnemers van SE Fireworks terechtgekomen.

De gemeente Enschede staat flink voor schut door deze blunder. "Dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren. We hebben via geautomatiseerde bestanden 104 risicovolle bedrijven aangeschreven, waaronder vijftig bedrijven met een vergunning voor het opslaan of verhandelen van vuurwerk. We hebben alleen naar de codes gekeken en niet naar de namen", aldus een woordvoerder van de gemeente Enschede.

Games tegen fobieën

Joh@n / Demon 22 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Games op de computer helpen goed tegen fobieën,althans dat beweren een aantal psychologen op een conventie van de American Psychological Association, die een nieuwe Virtual Reality-therapie presenteerden.

Door het gebruik van Virtual Reality-omgevingen kunnen mensen die last hebben van een fobie snel en goedkoop van hun angsten verlost worden. Het principe dat de wetenschappers van de Emory Univesity School of Medicine huldigen is gebaseerd op de zogenaamde 'exposure theory'.

Volgens deze theorie onstaan fobieën door een herinnering aan iets negatiefs, dat het best kan worden weggenomen door de patiënt nogmaals bloot te stellen aan de ervaring onder begeleiding van een therapeut.

Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #210 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
©FOK.nl e.a.