FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 23 mei 2000

Multimiljonair wil Britney ontmaagden

Een multimiljonair heeft popster Britney Spears maar liefst 22 miljoen gulden aangeboden, als hij haar mag ontmaagden! Dit vertelde zij onlangs aan een interviewer op tv. Britney: 'Het is een belachelijk idee! Ik geloof niet in sex voor het huwelijk, ik wacht totdat ik getrouwd ben voordat ik met iemand naar bed ga.' De interviewer vond dat er niks mis is met experimenteren, omdat je je anders altijd zal afvragen hoe het met een andere partner is.

SE Fireworks: Brand Enschede aangestoken

De brand bij S.E. Fireworks in Enschede is aangestoken. Dat zegt directeur R. Bakker tenminste. Volgens Bakker, die zich dit weekeinde meldde na een verblijf in een Duits ziekenhuis, was er op drie plaatsen brand toen hij bij zijn bedrijf arriveerde.

Zijn advocaat Plasman heeft gezegd dat zijn cliënt nadien een 'heldenrol' heeft gespeeld door zoveel mogelijk mensen te alarmeren en een gewond kind in veiligheid te brengen.

De advocaat, die om invrijheidstelling van Bakker zal vragen, heeft van zijn cliënt begrepen dat er niets illegaals is gebeurd, dat alle deuren conform de voorschriften gesloten waren en dat er geen hoeveelheden vuurwerk op het terrein aanwezig waren die buiten de vergunning vielen.

De rechter-commissaris in Almelo heeft besloten dat mededirecteur W. Pater (49) nog zeker tien dagen in hechtenis moet blijven. Bakker wordt dinsdag voorgeleid.

Britney is werelds meest sexy vrouw

Vrouwelijke lezers van Brits mannenblad stemmen massaal op zangeres Popzangeres Britney Spears is door de vrouwelijke lezers van het Britse tijdschrift FHM uitgekozen tot de meest sexy vrouw ter wereld. De zangeres versloeg daarmee Cameron Diaz en Jennifer Lopez. Vorig jaar stond Britney nog op de zestiende plaats en ging de titel van meest opwindende vrouw naar Sarah Michelle Gellar.
De hitlijst was volledig samengesteld door stemmen van vrouwen. De uitkomst van de gehele stemming, waaraan zowel mannen als vrouwen meegedaan hebben, wordt pas vrijdag bekend gemaakt.

Volgens FHM redacteur Anthony Noguera is Britney geen supervrouw en heeft zij respect voor haar lichaam. Deze aspecten zouden zwaar meetellen wanneer een vrouw haar stem uitbrengt.


Ruzie om prijzengeld

Wie is de rechtmatige winnaar? Travis Cecil heeft gerechtelijke stappen ondernomen tegen zijn jongere broer Adam. De twee broers uit Amerika maken al geruime tijd ruzie over de vraag wie zich nu de eigenaar mag noemen van de hoofdprijs van 'Wheel of Fortune', een Amerikaans spelprogramma waarbij veel geld te winnen valt.
Travis won een radiowedstrijd waardoor hij auditie mocht doen voor de televisieshow. In plaats van zelf bij de show aanwezig te zijn, liet hij Adam gaan. De twee spraken echter vooraf af dat een eventuele prijs gelijk verdeeld zou worden.

Tot grote verbazing van Travis won zijn broer de hoofdprijs. Bij thuiskomst was Adam echter niet meer van plan om de winst te delen.

Travis eist nu vijfduizend dollar van zijn broer. Een Amerikaanse rechter doet vandaag uitspraak.

De Financiële Telegraaf

Voor de zakenlui onder ons..

Onder de naam DFT.nl lanceert De Telegraaf morgen (24 mei) op het internet de permanent actuele editie van het bekende krantensegment De Financiële Telegraaf.

De wereld van handel en geld heeft zich in een hoog tempo ontwikkeld tot een non-stop activiteit die zich 24 uur per dag dwars door alle tijdzones afspeelt. DFT.nl biedt de lezer het nieuws en de achtergronden om steeds op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen in die dynamische wereld. Tevens biedt de financiële internetsite van De Telegraaf doorlopend toegang tot de koersen van de Amsterdamse beurs. Deze zijn met een vertraging van 15 minuten vrij voor het DFT-publiek beschikbaar.

DFT.nl is het eerste Telegraafnet-product waarin contentpresentatie vanuit een database ver is doorgevoerd. Dit biedt de DFT-lezer de mogelijkheid snel en eenvoudig te navigeren tussen gerelateerd nieuws, koersen, archiefartikelen en grafieken.

In de kennismakingsperiode biedt DFT.nl zijn lezers vrije toegang tot een zeer rijke bron van informatie: het bijna tien jaar oude archief van de bekende kranteneditie van De Financiële Telegraaf. Naast het financiële archief biedt DFT.nl tot vijf jaar teruggaande historische koersdata in statische en dynamische grafieken. Hierbij kan de lezer zelf grafische vergelijkingen tot stand brengen tussen diverse fondsen.
Naast het actuele nieuws presenteert DFT.nl een aantal verfrissende financiële goeroes die de lezer zullen inspireren en adviseren. Ook is er de mogelijkheid om onderling financiële chats op te zetten door middel van de DFT-chatsite die 24 uur per dag openstaat.

Lezers kunnen hun eigen effectenportefeuille invoeren in de DFT-database. De waarde daarvan wordt dynamisch bijgehouden. Een en ander uiteraard beveiligd met een door de lezer zelf beheerde naam en wachtwoordcombinatie.

"De Financiële Telegraaf heeft zich met de markt en de nieuwe media mee ontwikkeld naar een permanent beschikbare nieuws- en informatiebron op het gebied van economie, handel en geld. DFT.nl is een logische ontwikkeling, passend in de aanpak van Telegraafnet", zegt Hans Elekan, de voor elektronische media verantwoordelijke directeur van B.V. Dagblad De Telegraaf. "DFT.nl onderscheidt zich van andere financiële internetbronnen door een volledig onafhankelijke nieuwsvoorziening. Deze geschiedt onder verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van De Telegraaf", aldus Elekan.

DFT.nl is een typisch multichannel-product. Waar morgen de internetsite van start gaat, zullen zeer binnenkort ook andere kanalen worden benut voor het uitdragen van DFT- informatie, zoals WAP en teletekst. "Niet wij, maar onze lezer maakt uit hoe hij of zij onze financiële informatie wil ontvangen", zegt Hans Elekan.

De Telegraaf meent met deze eerste versie van DFT.nl te voldoen aan de huidige marktbehoefte. "Maar dat wil niet zeggen dat we nu geen plannen meer hebben", stelt Elekan. "Dat wil dus zeggen dat de gebruikers van onze informatie de komende maanden regelmatig verdere vernieuwingen en uitbreidingen kunnen verwachten."

Radio-actie voor Enschede: meer dan 6 ton

De actie die vandaag door verschillende radiozenders werd gehouden om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de ramp in Enschede heeft f 623.544,10 opgebracht.

Radio 3 FM, Veronica FM, Radio 538 Noordzee FM, Radio 10 FM, Sky Radio, Classic ƒM, TMF en Radio 3FM, en nog veel andere regionale en lokale zenders hebben vandaag verzoeknummers gedraaid waarvan de opbrengst naar giro 777 gaat.

Jongen steelt fiets tv-timmerman Nico

AMERSFOORT (ANP) - Tijdens opnames voor het RTL4-programma Eigen Huis en Tuin is maandag in Amersfoort de fiets van televisietimmerman Nico gestolen. Een 15-jarige jongen, wiens fiets net was gestolen, zag de niet afgesloten tweewieler van de tuinman bij de opnameset op de Grote Spui staan, en ging erop vandoor.

Een medewerker van het programma zette de achtervolging in op een fiets die hij van een passant kreeg aangeboden. De fietsvlucht eindigde na een kwartier toen de jongen de garagebox bij zijn woning binnenreed.

De achtervolger deed de garagedeur op slot en wachtte op de politie. De tweewieler is imiddels terug bij de timmerman. De jongen krijgt volgens de politie een alternatieve straf. Of dat zagen wordt bij Nico, is niet bekend.

Eenzaamste telefooncel ter wereld verwijderd

De eenzaamste munttelefoon ter wereld heeft voor het laatst gerinkeld. De telefooncel stond tientallen jaren lang in de middle of nowhere, ergens diep in de Amerikaanse Mojave National Preserve.
De reden waarom Pacific Bell en de parkopzichters hebben besloten de eenzame cel te verwijderen: het werd er veel te druk.

De cel werd in de jaren '60 geplaatst voor de paar mijnwerkers die in de buurt naar lava groeven. Zo'n drie jaar geleden kwam de cel op internet en werd de telefoon beroemd. Behoorlijk wat mensen gingen er een kijkje nemen, wat volgens de parkdienst niet ten goede kwam aan de beschermde omgeving.
Nog meer mensen, van over de hele wereld, belden op naar de cel. Vaak genoeg nam er dan ook nog iemand op, over het algemeen voorbijgangers die zo benieuwd waren wie er aan de andere kant van de lijn zou hangen dat ze er speciaal even voor stopten.

Hmm, phoneboothspotters.. Binnenkort in de bioscoop ?

Bobby Brown voorlopig nog in de cel

De man van Whitney Houston, Bobby Brown, komt voorlopig niet op borgtocht vrij. De rechter beschouwt hem vanwege zijn rijkdom als vluchtgevaarlijk.

In 1996 veroorzaakte een dronken Brown een auto-ongeluk. Hij kreeg een voorwaardelijke straf en moest zich onderwerpen aan periodieke drugstests. Toen in een urinemonster cocaïne werd aangetroffen zou Brown een controletest hebben geweigerd.
Daarom werd hij op 10 mei bij terugkomst van de Bahama’s gearresteerd.

Arme, arme Bobby...

1 jaar cel voor BBC Presentatrice

Elizabeth Wagstaff, presentatrice van het Engelse televisieprogramma 'Changing Rooms' heeft bekend haar collega's te hebben bedrogen. Wagstaff maakte hen wijs aan kanker te lijden en stervende te zijn, terwijl ze in werkelijkheid kerngezond is

Ze vroeg om financiële steun en ontving van hen ongeveer 82.500 dollar voor een medische behandeling. Het geld ging uiteindelijk op aan designerkleding en duur eten.
Wagstaff is tot een jaar gevangenisstraf veroordeeld.

Dit is toch wel héél erg ziek

Clinton gestraft wegens valse getuigenis

Een commissie van het hooggerechtshof in de Amerikaanse staat Arkansas is maandag tot de conclusie gekomen dat president Bill Clinton disciplinaire straf verdient voor de valse getuigenis die hij zou hebben afgelegd over zijn verhouding met Witte-Huisstagiaire Monica Lewinsky.
De president heeft zich volgens de comissie aan ernstig wangedrag schuldig gemaakt.

De commissie stelt voor Clinton, die van huis uit advocaat is, te royeren als lid van de advocatenbalie. Als een rechtbank in Little Rock, de hoofdstad van Clintons thuisstaat Arkansas, de aanbeveling overneemt, kan Clinton daartegen beroep aantekenen bij het hooggerechtshof in de staat.
Woordvoerder David Kendall kondigde aan dat Clinton dat zeker zal doen. De president zal zich niet neerleggen bij de 'onjuiste aanbeveling' van de commissie.

Clinton verklaarde ooit in een officiele getuigenis dat hij 'geen seksuele betrekkingen' had onderhouden met Lewinsky. Later gaf hij toe dat er een ongepaste verhouding tussen de twee had bestaan.

Peeskamers voor voetbalsupporters

Haagse raamexploitanten willen peeskamers aan voetbalsupporters gaan verhuren tijdens het EK voetbal. Zij stellen dit voor in een brief aan het college van B en W. De rosse buurt van de Hofstad heeft momenteel 500 peeskamers leegstaan.

Volgens initiatiefnemer Van Booma snijdt het mes aan twee kanten. De voetbalfans kunnen over een kamer met hotelfaciliteiten beschikken. De exploitanten verdienen gedurende Euro2000 een centje bij.
Het is slecht weer in de raamprostitutie in Den Haag. Het gemeentebestuur wil het hoerenlopen terugdringen. De gemeente heeft vijf miljoen gulden apart staan voor het opkopen van sexhuizen.

Volgens Van Booma wordt er door de verhuurders van peeskamers al nagedacht over versiering van de ramen. Hijzelf opperde het idee om de rode lampen tijdelijk door oranje te vervangen

niet werken recept voor langer leven

De 110-jarige Palestijn Mohammed Hugarit uit het dorpje Bir-el-Maksur op de Westelijke Jordaanoever heeft het geheim van zijn hoge leeftijd onthuld: niet werken, niet roken en olijfolie drinken.

Hugarit, die onlangs nog geopereerd werd aan een gebroken been, zei ter gelegenheid van zijn verjaardag tegen de krant Maariv: "In mijn hele leven heb ik nog geen dag gewerkt, Ik rook niet en ik drink iedere dag een kopje olijfolie en een glas melk met een theelepel honing."

Oei! Als dat nou maar niet opeens een explosieve groei van het aantal werkelozen teweeg brengt....

3 tieners aangeklaagd wegens moord

Drie Amerikaanse tieners die in februari grote keien op een Duitse snelweg hebben geworpen waardoor twee automobilisten omkwamen zijn maandag aangeklaagd wegens moord en poging tot moord.

De 14, 17 en 18-jarige zoons van in Duitsland gestationeerde Amerikaanse militairen moeten terechtstaan voor een jeugdrechtbank in Darmstadt, maar een datum voor het proces is nog niet bepaald, aldus officier van justitie Ger Neuber.

Twee vrouwen van 20 en 41 jaar kwamen om het leven toen hun auto's getroffen werden door de stenen. Vier andere inzittenden van auto's raakten gewond bij het incident.

Het OM beschuldigt de jongens van 'kwade opzet' en zegt dat zij wisten dat bij het gooien van de tot acht kilo wegende stenen doden konden vallen. De jongens waren met kleine steentjes begonnen maar eindigden met reuze-keien.

Tja, wederom een voorbeeld van hoeveel idioten er rondlopen.

Recordtijd beklimmen Mount Everest

De 34-jarige Nepalese sherpa Babu Chhiri heeft zondag in de recordtijd van 15 uur en 56 minuten de Mount Everest beklommen. De vorige recordhouder, ook een sherpa, deed er twee jaar geleden nog 20 uur en 34 minuten over. Chhiri (ga ik niet een probéren uit te spreken) werd op de 8.850 meter hoge top welkom geheten door zijn broer, die hem vooruit was gesneld.

De meeste klimmers doen twee tot vier dagen over de klim van het basiskamp op ruim 5 kilometer hoogte naar de top. Dat Chhiri een uitzonderlijke klimmer is bewees hij vorig jaar al. Toen kampeerde hij liefst 21 uur op de hoogste top van de wereld, terwijl andere klimmers er niet langer dan een paar minuten durven te blijven uit vrees voor de extreme koude, het altijd dreigende omslaan van het weer of het dodelijke gebrek aan zuurstof.

Chhiri is nu tien keer op het dak van de wereld geweest. Hij klimt zonder zuurstofflessen mee te nemen.

Stoer

Gevangene dreigt rechter met film

Een gevangene uit Snohomish (Lynwood,VS) heeft een rechter niet bedreigd met een wapen, maar met een film. De gevangene, Roderick Rightmire, had rechter Stephen Dwyer een dreigbrief gestuurd met daarin de boodschap dat hij eerder vrijgelaten moest worden want anders, nou dan moest hij maar eens naar de film Cape Fear kijken.

Echt slim is dat natuurlijk niet. Rightmire moet slechts 90 dagen uitzitten wegens verstoring van de openbare orde. Nu hangt hem een gevangenisstraf van 10 jaar boven het hoofd, want het bedreigen van een rechter is een serieus delict.
Op de vraag van de politie van Lynwood waarom hij die brief gestuurd had, zei Rightmare:
"waar maken jullie je druk over, ik raad hem gewoon een goede film aan."

Cape Fear gaat over een misdadiger (gespeeld door Robert de Niro), die als hij vrijkomt, zijn advocaat (gespeeld door Nick Nolte) gaat lastig vallen. Het 'onschuldige' lastigvallen gaat over in bedreigen en tegen het einde van de film wil hij de advocaat zelfs vermoorden.

Wederom een bewijs dat 'inmates' over het algemeen niet beschikken over een bijster hoog IQ...

Microsoft neemt aandeel in Chello

Pieter Hooghoudt had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Chello, een dochteronderneming van UPC, heeft vandaag haar de prijs per aandeel bekend gemaakt. Tegelijkertijd is bekend geworden dat Microsoft en Liberty Media elk 9,3 miljoen aandelen kopen, wat in totaal een belang van ongeveer 7 procent vertegenwoordigt.
Microsoft heeft al een belang van 8 procent in UPC. Ondertussen zet de koersval van UPC zich verder door.

Chello zet bijna 27 miljoen gewone aandelen uit tegen een koers tussen 13 en 17 euro. In totaal kan de beursgang de kabelinternetprovider ongeveer 0,77 miljard euro opleveren. Dat komt ook door de aanschaf van 18,5 miljoen aandelen door Microsoft en Liberty Media, een amusementsbedrijf dat onderdeel is van AT&T en ondermeer eigenaar van Discovery Channel.

Tja, Billie wil overal een vingertje in de pap hebben.

Maagdelijke auto's

Richard Branson heeft na cola, vliegtuigen en muziek weer wat nieuws. De miljardair en topman van de Engelse Virgin-groep kondigde maandag aan in Groot-Britannië auto's te gaan verkopen via het internet.

Met 'Virgin Cars' wil Branson auto's verkopen tot 30 procent onder de normale prijs. Het bedrijf verwacht het eerste jaar zo'n 24.000 heilige koeien te verkopen en uiteindelijk de grootste autodealer van het land te worden. De kopers moeten wel van te voren weten wat ze willen, want een proefrit is niet mogelijk .

Geld voor hooligans

Het moet echt niet gekker worden. Een filmmaker uit Hollywood zou Britse hooligans geld willen bieden om rellen te veroorzaken tijdens Euro2000 .

Om kandidaten te werven zou hij binnenkort via een aantal hooligan-sites een promotievideo willen verspreiden. Op de video met de naam "Hooligan - No one likes us and we don't care" zouden onder meer voetbalrellen tussen Duitse en Nederlandse supporters te zien zijn en Steve Jones (The Sex Pistols) geeft commentaar bij de beelden.

Lees hier het hele bericht.

Dat doodshoofd mogen ze van mij meteen opsluiten en de sleutel omsmelten

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1270
special
Random Pics van de Dag #1269
special
Random Pics van de Dag #1268
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
©FOK.nl e.a.