FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 6 januari 2000

Fok!Forum tijdelijk uit de lucht

Vandaag, vrijdag 7 januari, zal het Fok!Forum 3 tot 5 uur uit de lucht zijn vanwege een serverupgrade. De harde schijven in de dedicated server van tweakers.net en Fok! zullen worden vervangen door grotere. (tja, Fok!forum-members, jullie posten ook zoveel.. ).

Zodra er meer informatie beschikbaar is zal ik het hier neerzetten. Deze site blijft wél on air, het gaat dus alleen om het Forum.

Update
De overlast is voorbij, afgelopen nacht is de server even down geweest en zijn er componenten vervangen. Ons eigen servertje draait nu met een dual PIII-550 en 2x12Gb RAID.

Iedereen kan gewoon weer zonder zorgen forummen.

Versteende foetus na 49 jaar weggehaald

Bij Veronica las ik een bericht over een "schoonheidsfoutje" in Taiwan. Een Taiwanese vrouw bleek bij een operatie al 49 jaar met een versteende foetus rondgelopen te hebben.

Het is wereldwijd pas de derde keer dat een dergelijke luguber geval voorkomt. Het ongeboren kind werd waarschijnlijk in de twintigste week van de zwangerschap afgestoten en kwam uit de baarmoeder in de buikholte van de vrouw terecht. Daar is de foetus verkalkt en al die jaren meegedragen door de vrouw.
Het 'probleem' is dus inmiddels opgelost. Foutje?

Beschrijving Clinton's edele delen op internet

Documenten van het seksschandaal tussen president Clinton en Monica Lewinsky worden volgende week volledig op internet gezet. Een belangrijke uitgever heeft dat gisteren gezegd. Het schandaal rond de stagiaire van het Witte Huis leidde tot een impeachment-procedure tegen Clinton.

Er komen verslagen van de verhoren van onder andere Paula Jones, inclusief de volledige tekst van haar onder ede verklaarde beschrijving van de "onderscheidende kenmerken" van Ome Bill's edele delen. Dit zal vanaf dinsdag 11 januari allemaal te lezen zijn op de site van 'A Vast Conspiracy'. Paula Jones komt aan die gegevens omdat Clinton zichzelf, volgens haar verklaringen, aan haar liet zien in een hotel in Little Rock, in 1991. Clinton ontkende de beschuldigingen.

Tevens komt er op dezelfde dag een boek uit met de titel 'A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Schandal that nearly Brought Down a President'.

Dat wordt dus weer wekenlang sensatie op internet en tv.

Einde Big Brother-veiling

De veiling op de inboedel van het Big Brother-huis is gesloten. Gisteren konden alle 'winnaars' hun spullen komen ophalen in Almere. De veiling van QXL mag aardig succesvol genoemd worden. Zo ging de broer van Feijenoord-voetballer Kees van Wonderen, Edward van Wonderen, er voor 826 gulden met de dagboekkamer-stoel vandoor. Het bed van Karin, inclusief spiraal, matras en beddengoed, ging er uit voor maar 126 gulden. Een andere koper had alleen een zak vol badhanddoeken. Voor de opgeplakte puzzel van 3000 stukjes werd door een vrouw maar liefst 701 gulden neergelegd...zeker geld over. Het 'hete bad' dat in de laatste weken veelvuldig door de bewoners gebruikt werd, mocht meegenomen worden voor 8000 piek.

Stoeltje Arrows waarschijnlijk 20 jan. vergeven

Waarschijnlijk zal op 20 januari de coureur bekend worden gemaakt die het laatste Arrows stoeltje gaat innemen. Hiervoor zijn nog 2 Nederlanders in de race: Coronel en Verstappen. Coronel moet het vooral hebben van zijn aandelen plan, hiermee hoopt hij genoeg geld binnen te kunnen halen om het zitje te veroveren. Naast de 2 Nederlanders wordt ook de naam van Mark Webber genoemt.

Lees het complete verhaaltje hier

Kleine update: Een van de Fok! lezers melde mij dat ze bij Nu.nl het Het bericht is verandert en meld nu dat waarschijnlijk pas in februari bekent wordt gemaakt wie het laatste vrije zitje bij het team gaan innemen. Pedro de la Rosa is al wel gecontracteerd voor volgens jaar.

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
review
Tales of Kenzera: ZAU
©FOK.nl e.a.