FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 7 januari 2000

Giftige stoffen in voetbalshirtjes

Het blijkt dat de Duitse Nike-shirtjes van Borussia Dortmund giftige stoffen bevatten. De shirts zijn afkomstig van Nike, en inmiddels zijn er al 400.000 replica-shirts door de fans gekocht.

De ploeg zal gewoon in de shirtjes blijven spelen, ondanks de giftige materialen. In Nederland spelen alleen het Nederlands elftal en PSV met Nike, of die shirts ook giftige stoffen bevatten is nog niet bekend. Ook andere Europese topclubs laten nu hun Nike-shirts onderzoeken.

Marco ook op LP

Nog niet eens de schrik van aankondiging van Marco’s nieuwe cd bekomen, of hij ligt al in de winkels. Aanstaande zaterdag is het zover. De cd “Luid en Duidelijk” zal dan officieel verkrijgbaar zijn, en de cd zal ongetwijfeld weer voor verkooprecords gaan zorgen.

Het is nu weer even opnieuw schrikken geblazen, want de muziek zal niet alleen op cd verkrijgbaar zijn, maar ook op LP...!
De LP zal in beperkte oplage verkrijgbaar zijn, dus wil je zo’n toekomstig collectors item te pakken krijgen, dan moet je snel zijn. Op de site van Marco schijnen er ook van die dingen weggeven te worden.

Nederlandse ICQ gebruikerssite

Remon Boonstra heeft een handige "Nederland @ ICQ" site gemaakt.
Volgens zijn eigen omschrijving is dit een site met een lijst met allemaal Nederlandse ICQ gebruikers met Forum en 'Links voor iedereen van iedereen'.

Je kunt hier je ICQ nummer en eventueel extra gegevens achterlaten, zodat je makkelijker contacten kunt leggen met andere (Nederlandse) ICQ-gebruikers. Verder is er een chatbox aanwezig, en –zoals gezegd- een speciaal forum.

De site vind je hier.

Tientallen katten in de vriezer

De Belgische politie heeft een 66-jarige vrouw aangehouden, omdat bij haar in de vriezer dertig katten waren aangetroffen. De ogen van de katten waren uitgestoken. De vrouw wilde naar eigen zeggen de beesten opzetten. In een la van een kast lagen nog eens twee katten op sterven. In de buurt stond de vrouw bekend als kattenverzamelaarster, ongewenste katten werden ook vaak bij haar op de stoep gezet. De vrouw is direct naar een psychiatrische inrichting gebracht.

Stomdronke varkens

Op een boerderij in Roemenië zijn een honderdtal varkens in coma geraakt na de consumptie van voedingsresten, afkomstig van alcoholproductie. De varkens waren stomdronken geworden en hadden moeite om rechtop te blijven lopen. Daarna vielen ze in diepe slaap. De veeboeren vreesden dat de dieren ziek waren en ze maakten een tiental beesten af. Daarna riepen ze een veearts erbij, die de beesten een ontwenningskuur gaf. Hij adviseerde de boeren om een andere voeding te geven aan de varkens.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.