Big Bang

Zo en dan nu op de Vrijdagavond een paar opwekkende filmpjes met als thema wat gebeurt er als de aarde een gigantische meteorietinslag te verwerken krijgt, zowel de Japanners als de Duitsers heeft dit probleem bezig gehouden en dat resulteerde in een tweetal angstaanjagende filmpjes.

We trappen af met de bijdrage uit het verre oosten, een angstaanjagende grote inslag die de hele aarde in een rokende donkere vuurbal verandert, al het leven in een oogwenk uitgeroeid. Maar uit Japan komt ook goed nieuws want ze hebben gelijk de oplossing al gevonden.

En dan nu de bijdrage uit Duitsland, een filmpje waarbij je kippenvel krijgt, tenminste ik, het ziet er allemaal zo realistisch uit, ik heb geen flauw idee uit welk programma dit filmpje komt, ergens in de comments staat dat het uit een programma van National Geographic komt.

Voorlopig nog fantasie, maar de kans is groot dat het ooit werkelijkheid wordt en de kans dat we dan Bruce Willis de ruimte in kunnen sturen om het gevaar op te ruimen is vrij klein...

Met dank aan got.rice voor de submit.