Natalee Holloway en Omayra Sanchez

De voetbalkijkers van Talpa zijn kennelijk in twee kampen verdeeld. Het éne kamp vindt de huidige volgorde van de wedstrijden wel oké, het andere kamp verlangt terug naar de volgorde zoals door Studio Sport bedacht.

Er werd me duidelijk gemaakt dat er ook twee kampen zijn waar het gaat om de vermissing van Natalee Holloway. Eén kamp is begaan met haar lot en geeft het veel aandacht, het andere kamp is ook wel begaan met haar lot maar vindt alle aandacht overdreven. Toch is dat nu éénmaal hoe dat gaat, de éne zaak krijgt aandacht en de andere niet.

Persoonlijk heb ik nog altijd meer op met Cheryl Morriën dan met Natalee Holloway, maar ook de zaak van Cheryl heeft meer aandacht gekregen dan andere vermissingszaken, anders had ik haar naam nu ook niet meer geweten. Sommige namen worden nu eenmaal symbool voor iets, zoals Cheryl Morriën voor vermiste kinderen.

De naam van Natalee Holloway zal wel in de vergetelheid raken omdat deze zaak het net niet heeft en dan overleeft de bijbehorende naam het niet. Zo gaat dat, want zeg nu zelf wie weet zonder op Google te kijken nog wie Omayra Sanchez was?

Update: Niemand? dit was de foto en dit was het verhaal.