Lekker Weer

Wat was het toch weer een lekker weer vandaag, typisch weer om tot één uur in bed te blijven liggen. Buiten dat woensdag mijn uitslaap dag is, was er vandaag een ander probleem waarom ik mijn bed niet uit kan komen. Rugletsel van twee dagen geleden Twee dagen geleden, leek het dezelfde mooie dag als vandaag alleen bleek het toch iets kouder te zijn, en moest ik zo nodig met twintig kilo aan bagage en vijftien kilo overgewicht op twee skates door Hilversum heen skaten.
Ondertussen voelt mijn linkerschouderblad zich niet zo prettig en gedraagt zich als een net door de zon verbrandt stukje huid tijdens het slapen. Maar goed, de afgelopen nacht zijn mijn vakantie vriendinnetjes en ik ook weer herenigd. Ze hebben me een sappige zuigzoen op mijn hand gegeven, wat resulteerde in een aantal jeukende muggenbulten. Maar goed het wordt ZOMER!

En wat doe je in de zomer? Juist ja, er goed uitzien. En daar moet je eerst voor… trainen! Met een schouderblad op snooze-mode skates in de rugtas ging ik vandaag met de bus en trein richting Nieuw-Vennep waar ik mijn eerste Fok! V&A goodie ging kopen.
Ik ben niet zo'n stilzitterig zonnent mens, maar opeens begreep ik waarom de afgelopen dagen iedereen op eens buiten wilde eten en werken, en ja hoe komen die appetijtelijke organismen op hun plaats van bestemming, met het OV… en waar bevond ik me ook al weer in Na een heftig NS avontuur tussen Leiden en Nieuw-Vennep schoof ik richting mijn doel, over netjes geasfalteerde fietspaden. Het was verder niet zo bijster interessant wat er onderweg verder gebeurde, maar ja het uitzicht was goed en de verbranding was op gang.

Mijn -ik verheug me op- lijstje:
* Surfweer, lekker IRL windsurfen
* Vaarweer, (indien geen surfweer)
* Geld ontvang weer
* Goede Vrijdag, heb ik een goede reden voor