FOK! op het spoor van De Mol 2012 - Aflevering 9

Dit jaar doen naast MrManiak en Beaudelaire ook wederom andere FOK!kers mee. Zo hebben we onder andere moderators, een PR-medewerker en een developer. Wie heeft aan het eind van het seizoen De Mol het meeste goed gehad? Of zijn jullie degene die gelijk hebben? Stem onderaan de pagina op jouw Mol en versla ons!

Username: liesje1979
Functie: Moderator
Verdenkt nu: Anne-Marie Jung
Want: Hakjes, jurkjes en girltalk. Ik vond het een beetje jammer. Eigenlijk viel de hele aflevering mij een beetje tegen, niet echt een knaller van een slotaflevering en erg veel terugblikken. Okee, toegegeven, ik vond het wel leuk om sommige kandidaten nog even weer te zien, Dio, Frits en natuurlijk Tim. Maar ik had eigenlijk verwacht dat we tenminste de verliezer wel zouden weten nu. Helaas. Tsja, dat was eigenlijk wel wat ik er over kon zeggen, voor de rest het allemaal nog precies als vorige week. Dat Hadewych de Mol is, geloof ik niet, ik hoop dat ze wint. Mol Liesbeth zou mij enorm tegenvallen van het programma. Dus dan maar Anne-Marie.

Username: Tha_Erik
Functie: Moderator / Redactie FP
Verdenkt nu: Hadewych Minis
Want: Geen aflevering die heel veel stof doet opwaaien. Veel terugblikken en hoewel ik sommige dingen wel leuk vond om weer te zien (zoals de waterval in IJsland) brengt het je natuurlijk geen steek verder naar de Mol. Bij de kidnapopdracht vond ik Hadewych heel veel vragen stellen die niet zo veel opleverden. "Ben je vervoerd op een autoweg?" "Ja" "Heb je in een auto gezeten?" "Ja". No shit Sherlock! Verder had ze constant beschikking over de telefoon, en dus de machtspositie in het spel. Dat de opdracht gehaald is... is denk ik een montagetrucje geweest want ze hadden nog maar een paar minuten toen ze in de auto zaten en moesten daarna nog te voet op zoek naar de preciese plek waar Liesbeth zat. Onwaarschijnlijk dat ze het gered hebben. Nou goed, lang verhaal kort, Hadewych zal volgende week onthuld worden als de Mol 2012.

Username: DaMart
Functie: Moderator / PR
Verdenkt nu: Hadewych Minis
Want: Deze aflevering bood niet heel veel nieuwe inzichten. Nou ja, behalve dat de Mol graag de telefoon heeft natuurlijk, en Hadewych liet Anne-Marie maar wat graag rijden. Dan kon ze zelf wat extra telefoontjes plegen, nutteloze vragen stellen, etc. als dat nodig was. Goede positie voor de Mol dus. Anne-Marie heb ik nooit als Mol gezien en ik zie nog steeds geen reden om haar te verdenken. Liesbeth is altijd mijn reservemol geweest, maar die molde opzichtig, dus dat lag er te dik bovenop. Hints leidden dit seizoen vooral naar Hadewych, en daar blijf ik dan ook bij. Op het laatste moment nog switchen, daar begin ik niet aan. Volgende week is het voorbij en ik vind het veel te leuk om met Hadewych in een tunnel te zitten, dus daar geniet ik nog maar even van dan. Volgens sommigen heeft de productie Hadewych al als winnaar verraden. Maar vergeet een ding niet: bij WIDM is niets wat het lijkt!

Username: franklop
Functie: PR / Redactie Sport
Verdenkt nu: Liesbeth Staats
Want: Lastig lastig. Hadewych kan in ieder geval van de lijst als potentiële Mol. In de preview op volgende week werd ze immers omhelsd en keek vrij verbaasd. Ze is dan niet de Mol (de Mol weet immers toch wel dat zij het is) en een verliezer zal niet zo heel verbaasd zijn. Maar wie is het dan wel? Als je naar m'n stemverleden kijk zou het Liesbeth moeten zijn. Maar; waarom stond zij in de test dan niet als antwoord bij het kwartettenspel? Of werd er bij de rest ook wat vragen aangepast? Nee Frank, Anne-Marie kan de Mol gewoon niet zijn, echt niet. Het is dus Liesbeth!

Username: Faux.
Functie: Developer
Verdenkt nu: Liesbeth Staats
Want: Wat een saaie aflevering. Zo, dat is er uit. De hakken, de mooie jurken en het make-uppen mag voortaan thuis gelaten worden. Eén opdracht maar deze aflevering. En als je Mol dan eigenlijk niet in die opdracht meedoet, dan is er weinig over te vertellen. Liesbeth, mijn Mol, deed geen ruk behalve ja en nee zeggen. Wat me wel opviel is dat ze pas later in de opdracht begon met aan te geven dat ze dingen niet wist in plaats van ja of nee te zeggen. Bijna te laat. En Liesbeth, doe me een plezier en trek voor de uitslag iets fatsoenlijks aan.

Poll: Wie is de Mol? - Aflevering 9

poll image
* Klik op het antwoord op het plaatje om te stemmen op jouw keuze!

Stemmen kan tot de volgende aflevering begint. 

OVERZICHT MOLVERDENKINGEN

Wederom is het Liesbeth Staats die bovenaan de lijst verschijnt. Ruim de helft van de FOK!kers dacht na de vorige aflevering dat zij de Mol is. Hadewych kreeg eenderde van de stemmen, terwijl slechts 14,3 procent voor Anne-Marie koos.